Goede prijs en snelle levering

Producten voor een mooie prijs en ook nog eens snel geleverd. Ik vond alleen het zoeken naar een product niet altijd even handig. Ik had mijn bestelling al geplaatst en toen kwam ik toevallig het product tegen wat ik eerder gezocht had. Helaas dus te laat.

Voordelige prijzen en grote sortering.

Bestelde producten in goede staat ontvangen en op beloofde tijdstip

Hele snelle levering, alles netjes

Blij met de snelle levering, alles netjes

My reliable supplier of care products :)

I stick to this website as I am very happy with the selection of the products and their service in general. Keep it up guys!

Snelle levering/ goede prijzen

Producten zijn goed/ worden snel geleverd/ groot assortiment

Snelle en perfecte levering !

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs en snelle levering Netjes verpakt

Snelle en correcte levering. Tevens goedkoopste aanbieder.

HBB24 heeft een uitgebreide collectie Vichy en ROC producten. Fijn om bestellingen te plaatsen.

Snel en prettig

Bestellen ging voorspoedig en levering snel. Ik kreeg er een heel lekkere handcreme bij; echt leuk en zeer praktisch in deze tijden!

Snelle levering met leuk kadootje

Duidelijke website, goede producten en snelle levering

Altijd zeer tevreden

Website is duidelijk en makkelijk in gebruik. Ik heb mijn producten altijd binnen 2 dagen thuis, als ik op zaterdag bestel is het dinsdag zonder twijfel aangekomen. Klantenservice is super, stuur een mail en de volgende dag heb je antwoord met een oplossing. Alleen jammer dat er bij de wella liter flessen shampoo en conditioner niet werd aangegeven dat de nodige handpompen er niet meer standaard bij zitten en je deze los moet bestellen. Maar dat was gelukkig snel opgelost, ontzettend fijn Ik bestel voortaan mijn nodige producten hier! Er zit ook altijd een klein extra'tje bij wat het nog leuker maakt om te bestellen.

Snelle sevice

Snelle levering, mooie kortingen

Snelle, correcte levering

Goede ervaringen

Netjes verpakt en snel geleverd

Netjes en vlot geleverd

Super blij mee

Vol tevredenheid. Inleveren tijd, super blij met de producten. En heel lief de cadeau.

Vlotte bezorging. Fijne producten.

Hallo het is erg snel gaan omdat vitamine k2 schaars lijkt te zijn maar ik had het binnen 24 uur in huis

Snelle en goede levering

Goed en goedkoop

Snelle en goedkoop geleverd

kreeg bog een leuk cadeautje bij de bestelling

Snelle levering en degene die het goedkoopste product kon leveren.

Heel fijn. Bedankt!

Is prima en snel gekomen

klant is koning-gevoel

Duidelijke site, goede beschrijving bij de producten, goede beleving, goede begeleiding bij het bestel- en betaalproces en je wordt netjes op de hoogte gehouden over het verdere verloop. Ze hebben scherpe concurerende prijzen en altijd een leuk kadootje bij je bestelling waardoor je je gewaardeerd voelt als klant!! Top winkel!

mooie producten, snelle levering!

Duidelijke website met uitgebreide productomschrijving zodat je het goede product kiest. Snelle levering!

Snelle / correcte verwerking bestelling /levering

Snelle levering écht top!

Duidelijke site, mooie aanbiedingen en snelle levering!

70 Nieuwstraat

Sluis 4524 EG