Pluspunten
Eerste bestelling, ik was echt heel tevreden Ik zal het zeker vaker doen
VerbeterpuntenIk had eea in mijn winkelwagen, toen moest ik even wat anders doen Toen ik later verder wou bestellen moest ik alles opnieuw invoeren
Pluspunten
Alles was keurig vezorgd
Pluspunten
snelle levering, netjes verpakt en leuk filmpje na het bestellen mbt de voortgang
Pluspunten
Bestelling goed verpakt en snel verzonden.Als verrassing een goed te gebruiken cadeautje bijgesloten.
Pluspunten
Snelle levering en altijd leuk presentje erbij.
VerbeterpuntenIk had bij de bestelling gevraagd om een werkend pompje bij de groot verpakking shampoo te leveren (ik heb wel eens niet werkende pompje gekregen) maar er zat nu wederom (!) geen pompje bij. Heel lastig om het nu zonder te gebruiken.
Pluspunten
Prima geregeld
Pluspunten
Snel geleverd met duidelijke communicatie !
Pluspunten
Correcte levering en een leuke verrassing
Pluspunten
Supersnel levering!
Er waren bepaalde producten die ik in de winkel in Sluis regelmatig koop, die ik niet vond op de site.
Pluspunten
Pluspunten
Zeer snelle levering, en een leuke verrassing.
Pluspunten
Goede aanbieding! En superleuk; een presentje bij mijn bestelling en ook nog een hele mooie. Een grote tube met bodylotion olijf.. Hartelijk bedankt voor dit presentje!
Pluspunten
communicatie
Verbeterpuntenlevering op de volgende dag stond wel op de site maar werd niet waargemaakt