Pluspunten
ong. 25 jaar geleden uw product "Soleil" in Eze gekocht. Was toen in Nederland niet verkrijgbaar. Vond nog oude folder en tot mijn blijdschap kon ik alsnog "mijn luchtje" bestellen. Bezorging was binnen een dag. Bedankt hiervoor.
Pluspunten
Snelle levering en een leuk extraatje
Pluspunten
Goeie 'soms aanbieding' producten. Snelle levering
Pluspunten
Ze doen wat ze zeggen!
Pluspunten
Heel snelle en vriendelijke klantenservice. Snelle levering van producten.
Pluspunten
alles pico bello in orde
Pluspunten
Ze zijn heel correct
Pluspunten
Super fijne site om je verzorgingsproducten te kopen. Erg overzichtelijk en snel geleverd!
Pluspunten
Keurig op tijd en goed verpakt.
Pluspunten
Overzichtelijke pagina
VerbeterpuntenEr staat overal dat levering de volgende dag is. Ik bestelde op donderdag en ontving op maandag , door een fout van bezorger
Jammer dat uw het pakket later heeft ontvangen. Helaas komt het wel eens voor dat het pakket in het verkeerde depot terecht komt. Hierdoor heeft het pakket dan inderdaad vertraging. Onze excuses dat u het pakket niet in het afgesproken tijdsvenster heeft mogen ontvangen.
Pluspunten
WhatsApp vraag werd binnen een dag beantwoord. Pakket binnen 24 uur geleverd. Alles netjes ingepakt. Top!
Pluspunten
Prima service en snel geleverd. Goed verpakt
VerbeterpuntenNiet.
Pluspunten
Prima verzorgd.
Pluspunten
Snel en correct