Was eerste ervaring

Klantenservice is echt slecht

Ik had een paar vragen gesteld en kreeg een raar antwoord toen ik daarop wees, kreeg ik hetzelfde antwoord. Totaal niet helpend en best onbeleefd ook. Dat is jammer want de levering gaat wel heel goed en snel.

Prima snel en netjes geleverd klein cadeautje erbij.

late levering

bij bestelling wordt aangegeven: "Voor 17:00* besteld, morgen in huis," maar vergeet dat maar. We zijn nu 3 dagen verder en eindelijk een mail ontvangen dat het is verzonden maar dus nog steeds geen bestelling ontvangen.

Altijd weer keurige levering

Heel fijne onderneming.

Vriendelijk en accuraat te woord gestaan en geholpen

Heel gied. Goed advies en informatie

Goede ervaring

Bestelling op zich niks mis mee maar jullie geven aan een gratis gift mee te geven. Dat heb ik helaas niet gekregen dat vind ik jammer. Verder heb ik geen opmerkingen.

Iets later bezorgd dan E-mail doet vermoeden. 1 dag te laat. maar netjes afgehandeld.

Netjes behandeld, vriendelijke dame te woord gestaan.

Altijd voor een goede prijs

Altijd snelle levering

niks ontvangen

Besteld, betaald, orderbevestiging ontvangen, maar daarna niks meer gehoord …

Moeiteloos

Makkelijk besteld, snel geleverd.

Tevreden

Positief

Zoals altijd prima service

Slechte communicatie

Ik heb mijn product nog steeds niet ontvangen. Vanmorgen een mail verstuurd waar m8jn pakket blijft, geen reactie.

Bestelling nog nog niet gearriveerd.

Vrijdag bestelling geplaatst en betaald, maar nog steeds geen bericht gekregen dat de zending onderweg is. Duurt lang !!! Is nu al woensdag middag.

Topper !!!!!

Was de 1 ste keer dat ik bestelde en in 24 uur was mijn pakje hier alles dik in orde en bovenop nog een mooi cadeautje gekregen Ik zou Beauty Palace een 11/10 willen geven en aan iedereen aanraden !!!!!!

Snelle levering!

Mijn bestelde product werd ontzettend snel geleverd! De volgende dag al…. En wat ook heel fijn was, was dat het ook naar een afleverpunt kon gaan. Alles was netjes en zorgvuldig verzorgd! Mijn complimenten.

Snel in huis

Bestellen ging makkelijk en snel in huis en super leuk een cadeautje erbij, een heerlijke conditioner voor mijn haar.

Snel geleverd!

Medavita producs snel geleverd tegen aantrekkelijke prijzen.

Snelle en nette levering

Alles top!

Producten zijn scherp geprijsd, en werden snel geleverd

Hele snelle levering

24 uur later had ik het pakketje in mijn handen.

Mijn ervaring is top

Mijn ervaring is