Laden reviews...
2.228 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden over het algemeen snelle levering, goede prijs-kwaliteit en aardige attenties. Het assortiment is breed en bestellingen komen doorgaans in goede staat aan. Hoewel er af en toe problemen zijn met leveringen of voorraad, wegen de positieve ervaringen vaak op en blijft men terugkomen.
Gaat super met bestelling
An
Noordwijkerhout
Jullie leveren snel, maar dan begint de ellende. DHL vraagt naar voorkeur in de ochtend of middag. Na aangeven ochtend wordt bevestigd tussen 9.30 en 12.30. Dat wordt later tussen 13.30 en 16.30. Ook om 16.30 nog niets! Daar blijf je dan voor thuis! Wordt uiteindelijk de volgende ochtend geleverd. Communicatie met DHL is via een chatbot ook een drama. Maar goed, het is uiteindelijk wel geleverd. Jammer dat DHL dus een matige beoordeling resulteerd. Ligt dus niet aan jullie of het zou moeten zijn, dat jullie voor DHL kiezen.
Karel
Vlissingen
Heb nog niets!
Truus
Oud-Beijerland
Ik had een verkeerd artikel besteld en ik kon het annuleren en dezelfde dag werd ik al terug betaald Nu heb ik het goede artikel besteld en wordt het morgen geleverd Sneller kan het niet
Yolanda
Rotterdam
De site is een ellende. Herkent je zoekopdracht niet en het is bijna onmogelijk meerdere artikelen tegelijk te bestellen. Zeker als ze niet van het zelfde merk zijn. Ik heb uiteindelijk 2 producten besteld en ga voor 3 of 4 andere nog wel eens tijd uittrekken. Maar weet niet of ik dan weer bij Beauty Plaza uitkom
Alda
Soest
Probeer te bellen 3x telefonisch onverstaanbaar zo’n slechte verbinding
Jouke
Harlingen
Goede merk producten.De verzending was snel en goed. Ik ben zeer tevreden! Dankjewel!
Lilian
's-Hertogenbosch
Een doorweekt pakket wat werd aangeboden door de postbode. Zo jammer dat er niet beter verpakkingsmateriaal gebruikt is, het was zonnebrand die ik mee wilde nemen op vakantie naar Ibiza.
Annemarie
Wieringerwerf
De keuze gemaakt voor diverse Vichy produkten (bij elkaar ruim 110). Levering in de avond zodat ik zeker wist dat ik thuis zou zijn. Bevestiging ontvangen MET avond bezorging. De volgende dag bericht dat het pakket overdag geleverd zou worden... gelijk contact opgenomen en doodleuk de melding dat het pakket anders bij een afhaalpunt afgeleverd zou worden.... Geen excuus of iets dergelijks. Pakketpunt was ook verder dan noodzakelijk. Irritant.
Judith
Waddinxveen
Eerste keer besteld, zeer tevreden
26 July 2026
Elies
Venlo
Eerste maal hier iets gekocht en levering is niet volledig! Hopelijk ontvang ik snel al mijn betaalde producten! Nog geen respons op mijn mail ontvangen.
26 July 2026
Kitty
Antwerpen
Snelle levering! Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling
Heidi
Genk
Mijn Haarverf was goedkoper als wat ik er normaal voor betaal. Het was super snel verzonden, een kortingsbon voor de volgende keer gekregen en ook nog een cadeautje! Ik ga zeker vaker bestellen bij beauty plaza. Heel blij met mijn eerste bestelling. Dankjewel!!
Diana
Amsterdam
Yuk San
Teteringen
Het product is heel goed maar de bezorging ervan waardeloos. Het pakje stond gewoon bij mijn voordeur! Iedereen had het gewoon mee kunnen nemen.
Marga
Alkmaar
Goede en mooie website. Snelle en verzorgde levering
Jacolies
Dishoek/ Roden
Ik heb betaald dat me pakketje thuis wordt bezorgd maar dat is bereikbaar niet gedaan ik bel ze op kreeg geen vriendelijke vrouw aan de lijn ze wild me niet helpen.
J
Denhaag
Petra
Veldhoven
Eerste bestelling bij deze webshop, altijd spannend. Maar snel verzonden, goedkoopste prijs en prima in orde! Ik zou het zeker aanbevelen.
Laura
Nederweert
Blij met het product van Vichy. Mijn man gebruikt het dagelijks en kon nu voordeliger uit zijn bij beauty plaza. Hij kreeg er nog een reistube shampoo bij. De levering was snel en het product zat goed verpakt.
Monika
Vleuten
Gisteren laat in de avond een bestelling gedaan. Hopende dat ik mijn bestelling morgen in ontvangst kan nemen.
Marion
Breda
Bedankt voor de snelle levering en kadootje. Na jaren van bestellen zou het wel fijn zijn eens een ander kadootje dan shampoo te krijgen. Mvg groegjes
Miranda
Lanaken
Ik heb 3 toupeerkammen besteld, en vervolgens zie ik in de DHL app dat de zending terug word gestuurd naar het afleveradres. Ik moest hier achter aan gaan en mij werd daarvan ook niet duidelijk verteld wat de rede hiervan was. Uiteindelijk is zending weer opnieuw gestuurd heeft 1,5 week geduurd.
Michelle
Eindhoven
Het bestellen de prijs en bezorging Altijd Goed!
ellen
Hilversum
de producten zijn goed, maar de bezorging is slecht. Ik had aangegeven dat ik het thuis bezorgd wilde hebben. Maar het is afgeleverd op een afhaaldepot. Dit vind ik zeer teleurstellend! Ik rij geen auto meer doordat ik in mijn linker oog geen zicht meer heb en slecht ter been ben. Nu moest ik een beroep doen op een derde persoon, wat ik vervelend vind omdat ik zo zelfstandig mogelijk wil zijn. Dit is dus de reden dat ik niets meer bij beautyplaats zal bestellen!! En ook geen reclame zal maken.
Diny
Bergambacht