Pakje nog steeds niet ontvangen

8-02 een bestelling gedaan en sinds 10-02 niets meer vernomen van mijn pakje, alleen dat het nog niet gereed is om op te halen

Highly recommend this store and thank you to the team for the excellent service!

Everything is perfect! The products are always high quality and arrive in flawless condition. Shipping is fast and reliable with no issues at all. I especially appreciate the lovely gift included with every order — it truly shows care for customers. The prices are great, and there are always good discounts available. Rosita from Ukraine

Producten in orde verpakking niet.

Enorme doos met veel plastic erin voor 3 kleine pakjes. Cadeauverpakking is 1 enorme zak onderin de doos.

Snelle goede service

Snelle goede service

Heerlijk product, snel en keurig geleverd

De gekochte Umami mist is een heerlijk product dat keurig netjes en snel geleverd werd. Er zal ook nog een sample bij wat gewaardeerd werd.

Origineel product, goede kwaliteit en een eerlijke prijs

Ik ben tevreden met de aankoop. Het product is origineel en komt overeen met de beschrijving. De kwaliteit is goed, alles werkt zoals verwacht. De prijs is marktconform en de levering was snel en netjes verpakt. Ik zou deze verkoper zeker aanbevelen.

Goed aanbod, goede prijzen.

Vaak leuke kortingen en de levertijd is goed. Altijd snel de producten thuis.

Goede prijs en snelle levering

Fijn dat je ergens nog terecht kunt voor normale prijzen. Tevreden over het product, de prijs en de levering. Betrouwbare site.

Prijs/prestatie leveren dat is top

Een mooie prijs en gratis levering is wat mij aanspreekt. Ik heb al meerdere malen bij dit bedrijf besteld en telkens weer heb ik niets aan te merken

Heel tevreden

Goed en snel geregeld mijn bestelling geplaatst en dag later ontvangen super goede service.

Volgende dag al geleverd en goede prijs. Ik ben er blij mee. Zeker een aanrader!

Nette Klantenservice

Mijn bestelling was niet compleet, dit werd wel netjes opgelost door de klantenservice. Maar, ik vond het wel oprecht bizar, dat voor iets wat door de brievenbus kon, een complete doos werd verstuurd. Echt verspilling in mijn ogen.

Snelle nette levering.

Alles is naar wens.

Snelle verzending en bezorging. Netjes verpakt en originele verpakking.

Zeer goed product

Zeer snelle levering in perfecte staat.

Met 1 woord vind ik BeautyPlaza geweldig. Hele snelle levering. En er zit altijd een extra tubetje handcreme in. Bedankt.

Snel geleverd. Prima producten met ook nog een extra kadootje

Great product for me,thanks so much

Super !

Heel fijne organisatie en vlugge bestelling. Kortom dikke duim !

Snelle nette levering

Snel en netjes geleverd

Prima, snel in huis

Snelle bezorging van mijn product

Zoals altijd snel geleleverd en goed verpakt

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis