Laden reviews...
2.195 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden over het algemeen snelle levering, goede prijs-kwaliteit en aardige attenties. Het assortiment is breed en bestellingen komen doorgaans in goede staat aan. Hoewel er af en toe problemen zijn met leveringen of voorraad, wegen de positieve ervaringen vaak op en blijft men terugkomen.
Artikelen keurig verpakt, en altijd op tijd. Zeer tevreden.
Willy
Katwijk
Super snel mail ontvangen en ook heel snel van DHL een bericht ontvangen.
Patricia
Laren
Tevreden met jullie Krastaseproducten.
Rijnhold
Culemborg
Beveel ook anderen zeer zeker beauty plaza aan
Canan
Berkel en Rodenrijs
Keurig verpakt en alles oke.
Kitty
Elsloo
I have purchased from Beautyplaza multiple times now (I usually order Kérastase hair care products and personal hygiene items), and every single time I am completely delighted. Orders are processed and dispatched incredibly fast, and shipping to Finland is always prompt and smooth. The service is top-notch, and everything arrives beautifully packed. I sincerely recommend this store!
Fia
Finland
Snelle service, alles netjes geleverd, ruim assortiment, leuke gift.
P
L
Al jaren klant en ze hebben het nog steeds goed voor elkaar.
R.A.M.
Nootdorp
was duidelijk en vond het product snel
J.
MONNICKENDAM
Goede prijs veel keuze snelle levering!
Ellen
Tholen
Voor de eerste keer een bestelling geplaatst Ik kreeg GEEN bericht ( na twee dagen) of de bestelling al onderweg was. Na contact via whatsapp (heel handig) bleek dat de bestelling al op het afhaalpunt was aangekomen. Leuke presentjes bij de bestelling. Top.
Carin
Oosterhout
alles ok
Ronny
Edegem
Lekker snel
Harry
Hellevoetsluis
Snelle service Grote verscheidenheid aan producten Duidelijke toelichting bij de producten
LC
HH
Christina
Drachten
Ondanks dat het een fijne website is vind ik het jammer dat producten die mij geadviseerd worden dan niet leverbaar zijn. Ik zou denken doe die aanbeveling dan niet of haal het weg.
Inge
Vleuten
That was the first time I ordered through this site, very convenient and quick service! They also added a nice gift! Definitely recommend!
Chiara
Utrecht
Zeer snel geleverd Topkwaliteit en nog een extraatje! Helemaal top
Claudine
Gavere
Super tevreden. Je kon een bepaalde datum van levering kiezen (volgeden dag of later) en dan ook nog kiezen voor overdag of 's avonds. Er werd keurig in de afgesproken tijdsspanne geleverd. Juiste producten werden geleverd en ook nog een waardevol presentje gratis erbij. Niets dan lof. Ga zo door!
Christine
Braamt
Henri
Ter Apel
Vlotte afhandeling van mijn bestelling
Beveelt niet aan
dirk
Ternat
Netjes verpakt en geleverd zoals afgesproken.
Yolande
Hulst
no receipt emailed, no delivery note and order not fulfilled. Only received an email that allowed me to complain which is kind of funny as it only gets poor scores for them.
Beveelt niet aan
Mike
Den Haag
Heel goed.
Marianne
Eindhoven
Alles goed verpakt en er zaten ook nog proefmonsters in de doos.. Snelle verzending!
Conny
Venray