Snelle service, goede prijs

Goede prijs kwaliteitverhouding en nog een handcreme kado

Prima leverancier

Snelle en correcte levering, prima in prijs en altijd een extraatje bij de bestelling.

Zoals altijd snelle bezorging super tevreden!

Prima en snel!!

Tevreden en voor herhaling vatbaar.

Snel bezorgd

Fijn om te bestellen en het zo snel thuis te hebben! Ook een goed product aanbod.

Zeer goed product levering was goed

Super tevreden!

Dit was mijn eerste bestelling bij BeautyPlaza en ik ben heel tevreden. De prijzen zijn top, er zijn vaak leuke kortingen en mijn bestelling werd snel geleverd. Alles was netjes verpakt en de proefjes waren echt een leuke extra! Het assortiment is groot en overzichtelijk. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

TOP

"Mijn" haarlak, voor een mooie prijs, goed verzorgd verstuurd, met een cadeautje. Aanrader, ga vaker bestellen bij Beauty Plaza !!

Product op voorraad en snel bezorgd...

Hierboven genoeg

Snelle verzending

Leuke cadeautjes bij mijn bestelling gekregen. Tevens verliep zowel het bestelproces als de verzending vrij soepel.

Goede producten

Ik bestel hier steeds mijn haarproducten. En je krijgt er altijd een klein cadeautje bij. Heel fijn!

Duidelijke web site, snelle en correct verpakte levering en fijne prijzen.

Op tijd geweldige producten in huis.

Snel geregeld, vlot bezorgd. Fantastische producten met een heerlijke geur.

Pakket niet ontvangen bij buren geleverd maar woont niemand?

Ik wil graag weten hoe dat pakket bezorgd kan worden op 67a zonder bewoners ben er heel de week gaan kijken niemand. Ooit gezien

Ze hadden wat ik zocht en er was een snelle levering

Snelle levering goede service

Zeer vriendelijke dame. Prima werk geleverd.

Niet alles aanwezig

Jammer dat de nachtcrème van Vichy niet leverbaar is en wanneer wel????. Hebben jullie geen systeem van naleveren?

correcte snelle service, fijne producten voor een aantrekkelijke prijs

correcte snelle service, fijne producten voor een aantrekkelijke prijs

Zeer tevreden!

Zoals altijd mijn bestelde producten snel geleverd en keurig verpakt met een leuk cadeautje ontvangen. Dank u wel voor de snelle verzending en het cadeautje.

Toch redelijk tevreden

Zou toch graag meer cadeautjes willen Bestel altijd veel en dikwijls Of eens andere cadeautjes niet altijd het zelfde Groetjes [email protected] 0495231473

Mooie prijzen

Netjes ingepakt. Op tijd geleverd. Altijd leuk,een kleine attentie. Dank jullie wel. Myriam Goessens

Netjes ingepakt Snelle levering Prima service

Heel fijn

Fijne website duidelijk en heel leuk dat ik een attentie erbij kreeg. En super snel geleverd

Was mijn eerste bestelling bij beautyplaza omdat ik shiseido adventskalender bij hun heb bestelt omdat deze een flink stuk goedkoper was bij hun . Snel geleverd en goed verpakt en ik was verrast door heel veel sampels erbij handcrème een shiseido mist spray wist nog niet eens tot die bestond heerlijk is die weer nieuw product ontdekt en 6 monster zakjes dat heb ik nog nooit gehad bij de meeste krijg je altijd 1 of 2 sampels

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis