Heel tevreden

Makkelijk te bestellen en snelle, nette bezorging. Bestelde cremes zijn heel fijn.

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs en een snelle levering.

Niet goed

Het parfum ruikt helaas niet zo lekker als ik had verwacht, en het flesje is kleiner dan ik dacht. Jammer, ik ben een beetje teleurgesteld.”

Geweldig.

Mijn haar was dof en nu ik de shampoo en het masker gebruik glanst het weer.

bestellen, betalen en ok

bestellen - betalen en akkoord

Had alles wat ik nodig had en werd snel bezorgd.

Super snelle levering

Was goed verpakt en heb vul mijn pakje gekregen ook

Goede ervaring

Keurige verzending en communicatie. Goede prijs en mooie producten.

Snel en mooi assortiment

Snel geleverd en netjes

Ik ben nog wachtende op mijn pakket

Ik heb al de mail gekregen dat het tussen 6-7/10 geleverd zou worden maar nog niets gezien. De link van Bpost zegt dat ze nog wachtende zijn op het pakje

Snelle levering, overzichtelijk

Goedkoop en betrouwbaar!

Ondanks alle negatieve reviews op trustpilot, toch een kans gegeven wegens de goedkope prijzen!

Goede kwaliteit en prijsverhouding.

Netjes en op tijd geleverd.

Een hele snelle levering.

Gisteren besteld. Volgende dag geleverd.

Makkelijke site.

Een goede prijs,en snel geleverd.

Snelle service en goede producten

Snelle service en mooie salonproducten voor een mooie prijs. Al jaren tevreden klant.

Ideale site voor mijn haar producten

Ik bestel met plezier mijn shampoo en conditioneer hier. Het merk dat ik gebruik is hier goedkoper dan bij de kapper zelf. De bestelling word ook altijd snel ingepakt en verzonden, ik ben erg tevreden!

Snel, goede prijs

Snelle bezorging Goede concurrerende prijs Verrast door kleine monstertjes als kado

goede service

Goede prijs, snelle levering

Ik was verbaasd hoe snel was mijn bestelling geleverd.

Very positive

Everything went well

Keurig en correct

Keurig en correct

Geen pakket ontvangen

Beautplaza geeft aan mijn pakket verstuurd te hebben. Maar niet naar het door mij gekozen DHL pick up point. Hierdoor is het pakket van ruim €350,- nu vermist en krijg ik waardeloze reacties op de mail dat ze aangeven dat het pakket bezorgd is. Ik voel mij opgelicht! Bestel hier niet!

Even aan de website wennen, daarna Geweldig!

Moest wel even bellen, omdat ik niet kon vinden wat ik zocht, ik zocht een bepaalde kleur....en kon deze niet vinden, die zit namelijk onder een ander menu & voor mij onbegrijpelijk.............ik zou dat veranderen om de website meer toegankelijk te maken.............

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis