Snelle levering en heel aardig een cadeautje erbij chapeau

Top!!!

Snel levering, top service

Zeer goede service

Bij mijn bestelling zat een kapot product. Na een mail te hebben gestuurd, werd er de volgende dag al een nieuwe bezorgd. Top!!

Ppsitief

Veel keuze, vlotte bestelling. Het enige punt is dat er geen mail wordt Verzonden de dag van levering en op de site van de leverancier kon je het ook niet juist opmaken.

Snelle levering en veilig via afhaalpunt

Ze doen wat ze beloven.

Keurig geleverd op de gewenste tijd

Snelle en perfecte levering van een goed product

Snelle en perfecte levering

Alles ging zeer vlot - producten waren snel in huis.

Ik ben tevreden over de service.

Hele snelle levering

Bestellen en levering ging vlot en snel. Heel tevreden over.

De bestelling van purovitaminen d3wassnel geleverd chapau.

Ik heb het besteld via mijn dochter die al vaker bij jullie wat besteld heeft. Dank voor de snelle levdring. Met vriendelijke groet.

Prima opvolging en levering

Duidelijke website, vele producten, mooie prijzen, prima opvolging van de bestelling en snelle correcte levering.

Redelijk

Ik had de oogcrème van Vichi, voor gevoelige huid besteld en kreeg de oogcrème Retsina van La Roche-Posay? Toch geprobeerd, maar kan er niet tegen.. In de 1e plaats wilde ik de oogcrème van Toleriane. Ik reageer snel allergisch. Maar van het merk Vichi was ook goed geweest. Mvrg Mariska Weissenburger

Zeer snelle en vriendelijke hulp!

Ik kreeg direct reactie op een vraag en er werd meegezocht naar oplossingen Heel vriendelijke klantenservice!

Snelle levering netjes verzorgd

Good

Good

Supper fijn!

Groot arsortiment aan producten Goeie en snelle service

zo hoort het !

alles ok.

Goede spullen en snelle levering

Nooit meer bestellen

Ik ben niet tevreden. Je moet verzendkosten betalen en nog eens retour kosten voor mij nooit meer bij jullie bestellen.

Snel en betrouwbaar

Snel en heel verzorgd en duidelijk

Snel en heel verzorgd en duidelijk en goede kwaliteit

Tevreden

Snel en netjes verpakt