Zeer correcte en vlotte, vlugge afwerking

Zeer correcte en vlotte, vlugge afwerking.

Goed aanbod en snel geleverd

Blij dat ik deze webshop ontdekt heb! Alles wat ik zoek, vind ik en de levering is elke keer supervlot. Ik ben een nieuwe tevreden klant!

Teleurgesteld

Deze keer ben ik helaas niet tevreden met mijn aankoop. Ik heb het product ontvangen in een gedeformeerde flacon. Aan de ene kant kan ik niet echt klagen, want de inhoud is niet gelekt en het product werkt gewoon. Maar aan de andere kant — als ik dit in een fysieke winkel had gezien, had ik het zeker niet meegenomen in deze staat. Ik bestel via hun website omdat ik vertrouw op hun eerlijkheid en kwaliteitscontrole, maar dit voelt alsof ze van de gelegenheid gebruik hebben gemaakt om een beschadigd product op te sturen. Dat stelt me teleur. Het product L’Oréal Vitamino Color Leave-In Treatment is mij niet bevallen. Het doet absoluut niet wat het belooft. Mijn haar is er op geen enkele manier beter van geworden — integendeel. Sinds ik het gebruik, is mijn haar juist pluiziger en moeilijker in model te brengen. Ik ben erg teleurgesteld in het resultaat

Heel tevreden

Snelle levering en keurig verpakt heel tevreden

Veel keus en snel geleverd

Al jaren bestel ik hier mijn shampoo’s en La Roche producten. Altijd netjes op tijd geleverd.

Snel geleverd, merk wat ik hebben wil

Super goed

Snelle levertijd met als cadeautje nog een heelijke handcreme, top!

Goede, snelle levering van de producten.

Mooi en snel

Makkelijk te bestellen en snel geleverd, wat wil je nog meer.

Slecht

Ik het product niet ontvangen.

Top ervaring!

Alles prima verlopen en snel!

Snelle levering ,goed producten mooie actie ,bruikbaar geschenkje ,dank je wel

Snelle levering compleet volgens wens

Ik was in aanvang wat terughoudend, vanwege de vele negatieve reviews. Ik weet niet wat daar mis is gegaan, maar blijkbaar heeft beauty plaza daar nog wat verbeterpunten. Ik kan alleen maar spreken over mijn ervaring en die is positief. Ik bestelde, kreeg het product netjes op tijd geleverd met een gratis handcreme erbij en ik ben erg tervreden over mijn nieuwe shampoo van redken.

Fijne betrouwbare webshop

Fijne betrouwbare webshop waar ik graag bestel veel keus leuke kortingen meestal wat samples erbij klantenservice altijd bereikbaar behulpzaam snelle bezorging bestel er graag

Super blij met mijn bestelling

voor het eerst besteld bij Beauty Plaza en zeker niet de laatste keer snelle levering, goede producten en leuke extra’s!

Diet vind ik goed

Goed assortiment

Uitgebreid assortiment, snel verzonden en leuke gratis producten meegeleverd

Super goed

Super goeie ervaring

Heel goed verzorgd allemaal

Tevreden

Producten goed ontvangen.

Snel bezorgd en ook nog een heerlijke handcrème als cadeautje erbij. Top

pakket volgens afspraak geleverd

overzichtelijke site, produkten worden volgens afspraak snel geleverd. Er zit wel elke keer een "gift"bij die voor mij niet relevant is. Ik zou liever zien dat je een korting opbouwt.

Mijn allereerste ervaring, maar was TOP.

Vlot professioneel en vriendelijk

Vlugge en goede afhandeling

Vlugge en goede afhandeling van de bestelling

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis