Pluspunten
snelle aanlevering
VerbeterpuntenIk was bij de levering niet thuis. Briefje in de bus dat het pakket de volgende dag vanaf 11.00 uur kon worden afgehaald in plaatselijk postkantoor. Pakket was daar evenwel niet beschikbaar zodat ik de dag daarna opnieuw moest langs gaan. Geen enkele communicatie over de reden van en het feit zelf van niet beschikbaarheid. De verpakking bleek bij levering buiten verhouding groot te zijn; pakket ongeveer vijf keer ruimer dan de inhoud.
Pluspunten
Snel en correct
Pluspunten
Nette en vlotte levering
Verbeterpuntenga vooral zo door
Pluspunten
Helemaal blij! Super snelle levering, alles direct op voorraad dus ook direct in huis!
Pluspunten
Overzichtelijke website met voordelige prijzen. Snelle afhandeling en levering
Pluspunten
Prijzen Betrouwbaarheid
VerbeterpuntenDelivery duurde bijna 48u. Waarom krijg ik na 12u bevestiging van betaling als ik met visa betaal?
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Geen gezeik
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs.
Pluspunten
Voor de tweede maal besteld en alles volgens afspraak uitgevoerd en op tijd geleverd.