Pluspunten
Producten worden snel geleverd.
Pluspunten
Very happy with my products
Pluspunten
Info klopt en eerlijk en betrouwbaar . Goedkoper dan andere. Leveren snel en gouden je op de hoogte van de zending .. top
Pluspunten
Snelle service en goed geprijsd!
De lippezalf (cadeautje bij bestelling) niet meegeleverd.
Pluspunten
Betaling achteraf mogelijk, snelle levering en goede prijzen.
Pluspunten
I am an English speaker who made a mistake on the order. Contacted them via chat and the help was awesome and it was done in English! Thank you so much.
VerbeterpuntenAlles zijn goed
Pluspunten
super goede service
Verbeterpuntenniets op aan te merken
Pluspunten
rapidité respect engagement
Verbeterpuntenpermettre de mettre le site dans une autre langue
Pluspunten
Nadat ik een klacht had ingediend werd ik, na het weekend, direct door ze benaderd per mail.
VerbeterpuntenZorgdeagen dat hun gekozen pakketbezorger daadwerkelijk het pakket verzorgd volgens leveringsvoorwaarden van HBB24 en niet later. Klanten rekenen namelijk op een pakket.
Pluspunten
Heel snel verder geholpen. 2 bestellingen op 1 dag gedaan en zelfs de verzendkosten laten vallen + de 2 bestellingen samen geleverd. Super!
Pluspunten
Snelle levering, fijne producten, heel divers assortiment.
VerbeterpuntenZonder verzendkosten werken..
Pluspunten
10 op 10 proficiat!!