Pluspunten
Goedkoop, snelle levering, duidelijke communicatie, (in mijn geval) leuk gratis hebbedingetje uit assortiment verzorgingsproducten.
Pluspunten
super service, bedankt
Verbeterpuntenniets
Pluspunten
Communicatie
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Heel tevreden over mijn bestelling bij HBB24! Betrouwbaar en snelle levering in keurig verpakte doos.
kzou liever hebben dat ze achter 16u leveren ,ik moe werken tot 15u30,en anders moe ik altijd naar de post gaan en daar sta altijd veel volk.
Pluspunten
Duidelijk, snel, kwaliteit- prijsverhouding is okee.
Verbeterpunten?
Pluspunten
Een 10
Pluspunten
Eenvoudig om te bestellen. Snelle levering aan huis. Gratis lipbalsem
Pluspunten
Perfecte kwaliteit,service en perfecte prijzen!!!!!!
VerbeterpuntenIk zou het niet weten!!!!!
Pluspunten
Alles wat we wilden bestellen, konden we bij dit bedrijf vinden tegen een enigszins gunstigere prijs dan elders
VerbeterpuntenVoor dit moment geen
Franse versie voor Belgishe klanten
Pluspunten
Positief over de hele lijn.
VerbeterpuntenDoe zo verder..
Verbeterpuntennvt