Pluspunten
snel - accuraat en betrouwbaar
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Levering correct en snel uitgevoerd !
Pluspunten
Ik kende dit bedrijf niet.maar nu wel! Top service vandaag besteld en morgen in huis. Was er erg blij mee! Pakketje goed verpakt en er zit nog een proefmonstertje bij. Altijd leuk!
Pluspunten
Zeer snelle bediening
VerbeterpuntenProducten minder duur maken
Beste klant, bedankt voor uw review. We hopen dat u begrijpt dat wij niet zomaar een prijs kunnen wijzigen. Dit heeft allemaal te maken met inkoop en tevens prijsstelling van bepaalde merken. Als u vragen of opmerkingen heeft, kunt u ons altijd per e-mail bereiken: [email protected]
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Pluspunten
Echt een aanrader!
Pluspunten
Snelle levering. Goed verpakt.
VerbeterpuntenHelaas zat de gratis lippenbalsam niet bij de levering.
Beste klant, bedankt voor uw review. Het spijt ons ten zeerste dat de lippenbalsem vergeten is. Uiteraard zetten wij niet niet voor niets op de pakbon, het komt echter wel eens voor dat er iets vergeten wordt. Gelieve contact op te nemen met onze klantenservice: [email protected]. Gratis artikelen die op de pakbon staan, sturen wij altijd na!
Pluspunten
Fast delivery. Good prices. Many delivery options (home and delivery points in the area)
Pluspunten
De levering en bericht vooraf. Heel tevreden.
Pluspunten
Super snelle levering en goed geprijsde producten met duidelijke productomschrijving.
VerbeterpuntenMeer variaties in de merken, dus toevoeging van o.a.: SachaJuan, Oribé, Livingproof etc.