Pluspunten
Goede prijzen en zeer snelle levering. Perfect!
Pluspunten
Binnen een dag alles in huis
VerbeterpuntenZou het niet weten
Pluspunten
Veel keuze , en ik was heel blij met de afprijzingen van wel 50 procent op de kms producten. Alles netjes geleverd volgens afspraak. Ik kan hier niets slecht over bedenken dus top!
Verbeterpuntenik kan geen vinden
Pluspunten
Levertermijn niet nagekomen, bestellen voor 17u is NIET de volgende dag leveren
VerbeterpuntenGeen beloftes maken die je niet kan nakomen.
Beste, Wij vinden het zeer vervelend dat u uw bestelling niet de volgende dag heeft kunnen ontvangen. Helaas, heeft Bpost enkele vertraging opgelopen door de Paasdagen. Deze vertraging hebben ze afgelopen week moeten wegwerken. Wij zien in de gegevens dat uw bestelling op 21 april is aangeboden , echter was u toen niet beschikbaar om het pakket aan te nemen. Wij zien dat u op 24 april het pakket heeft afgehaald in het afhaalpunt. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Daphne Louweret HBB24
Pluspunten
Super snel geleverd! Met de juiste verpakking!
Pluspunten
ben zeer tevreden
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Beste , Ik heb mijn pakket nog niet ontvangen en ook geen briefje in de bus dat ze er eventueel al mee aan de deur zouden geweest zijn . Hopelijk krijg ik het snel, want is van woensdag besteld en betaald!
VerbeterpuntenBeste , Ik heb mijn pakket nog steeds niet ontvangen en ook geen briefje in de bus dat ze er eventueel al mee aan de deur zouden geweest zijn. Hopelijk krijg ik het snel, want is al van woensdag besteld en betaald! Mvg
Beste, Wij vinden het zeer vervelend dat u uw pakket nog niet in ontvangst heeft kunnen nemen. Wij hebben u gecontacteerd via e-mail met onze passende oplossing. Met vriendelijke groet, Hbb24
Pluspunten
alles ok bij de levering zoals door ons besteld
Pluspunten
Product is snel besteld en geleverd. Product is geweldig en dat voor een redelijke prijs!! Ik ben een tevreden klant
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Prima website, gemakkelijk!
Pluspunten
Super ervaring. Prima product, goedkoopste prijs en snel geleverd!!