Pluspunten
Snel, goedkoop heel fijn om bij te bestellen
VerbeterpuntenBied ook bezorgen via PostNL aan die leveren namelijk pakketten ook in de avond. DHL levert alleen in kantoor tijden wanneer ik er niet ben. En via hun website iets wijzigen levert errors op.
Pluspunten
Snel geleverd. Incl lekkere handcreme gratis. Goed ikgepakt. Ik helemaal blij
Pluspunten
Heel vlotte behandeling en aflevering
Pluspunten
Pluspunten
Heel tevreden... fast delivery...Altijd Mooi cadeautje.... Ik ben heel blij met online bestellen met deze bedrijf. U kunt goed vertrouwn.
Pluspunten
Pluspunten
Duidelijke website, redelijke prijzen, snelle levering!
...
Pluspunten
Snelle levering, en goede communicatie naar de klant.
Pluspunten
Alles oke
VerbeterpuntenNiets aan te merken op het verloop
Pluspunten
Veel merken en aanbod voor een redelijke prijs. Duidelijke omschrijving.
VerbeterpuntenKlacht; één product van redken lijkt over datum te zijn. Het flesje plakt, en wanneer ik het over mijn haar spray ruikt het muf in plaats van de beloofde "kapsalongeur". Misschien dat deze daardoor met 48% korting ging, maar alsnog erg veel geld voor een niet lekker ruikend/muffig product. Afgezien van dit product zijn alle andere producten van redken wel goed, en heerlijk ruikend!
Pluspunten
Geweldig, betrouwbaar , snelle levering!!