Pluspunten
Super snelle levering. .Ideaal.
Pluspunten
Snel en goede levering
Pluspunten
Snel levering-altijd op tijd.
Pluspunten
Snelle goede levering met zeer goed overzicht (DHL)van tijd en datum levering. Wat een erg goede totale service! Ik ben zeer tevreden.
Pluspunten
Snelle levering!
Pluspunten
Snelle prima levering. Product precies volgens omschrijving.
VerbeterpuntenVerpakking erg grootniet van het product maar doos eromheen
Pluspunten
Goed aanbod. Vlotte levering.
VerbeterpuntenBlijf de goedkoopste.
Pluspunten
Geschenkverpakking is gewéldig!
Pluspunten
Snelle levering en werd goed op de hoogte gehouden.
Pakket 5 dagen geleden besteld, nog steeds niet aangekomen. Klantendienst gebeld die me beloofden me meteen een mail te sturen maar niet belofte niet nakomen. Geen verontschuldigingen voor het ongemak, geen correcte navolging van de klacht... Zeer spijtig.
Beste mevrouw Vandael, Hartelijk dank voor uw review, ook wij vinden het bijzonder spijtig dat naar uw mening de klacht niet spoedig is behandeld, wij hebben er echter alles aan gedaan om zo snel mogelijk een oplossing te bieden. We hebben diverse keren contact gehad met Bpost en u telkens op de hoogte gehouden. Uw pakket is tot 3 keer toe opnieuw verstuurd. Zodra u de adreswijziging heeft doorgegeven, is het pakket bij de derde verzending wel aangekomen. Mijn collega heeft in de e-mail van 24 maart wel degelijk excuses gemaakt en we hebben uw pakket voorzien van een extra gift voor het ongemak.