Pluspunten
Over heel de lijn, zéér correct. Ik bestel later opnieuw.
VerbeterpuntenGezien de voordelen van een internetbedrijf, verwacht ik de prijzen toch iets voordeliger. Ik meen dat de shampoo ik bij de kapper koop, zelfs voordeliger uitkomt.
Pluspunten
snelle afhandeling na bestelling snel bezorgt en pakket (en inhoud) in goede staat
Verbeterpuntentot nu toe niets. Maar was wel mijn eerste bestelling.
Pluspunten
Uitstekende communicatie en snelle levering
Pluspunten
Voor de eerste keer besteld . Goede prijzen. Snelle levering en alles netjes verpakt.
Pluspunten
Vandaag besteld morgen in huis. Betaald via ideal heel snel een mail het volledig kunnen volgen van verwerking van de bestelling inpakken doorsturen e bezorgen. Helemaal top. Vooral als het dan ook volgens afgesproken tijdstip bezorg wordt. Super!!!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Super snelle levertijd en zelf een extra bij het product toegevoegd.
Pluspunten
Snel geleverd, gids prijs
Pluspunten
Was de volgende dag al in huis top!
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
zeer snelle en keurige levering
VerbeterpuntenHet was de eerste bestelling dus verders geen oordeel
Pluspunten
Snel, goedkoop en degelijk! Topzaak!