Pluspunten
heel vlotte website, alles duidelijk zichtbaar, heel gebruiksvriendelijk bedrijf gekend door bezoek aan Sluis vroeger
Pluspunten
Snel in verzenden en reageren, betrouwbaar en een goede prijs Aanrader!!! Mijn tweede bestelling alweer gedaan.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goede communicatie en snelle levering!
VerbeterpuntenX
Pluspunten
Snelle levering en zéér goede condities !
Pluspunten
Zie sterren.
VerbeterpuntenGeen - perfect
Pluspunten
goed produckt
Verbeterpuntenrechtstereeks kunnen betalen met bancontact, met overschrijving zit produckt veel telang onderweg
Ik had een pomp aangevraagd voor de shampoo, staat op de leverbon, maar zit niet in de verpakking!!!!!!!
Misschien een tip. Ik heb onlangs haarkleuring van het merk Corona besteld. Spijtig heb ik geen oxidatie van hetzelfde merk Corona bij julie kunnen bestellen.
niets aan te melden
Pluspunten
Zeer snelle en correcte levering,en de prijs is heel erg goed.
VerbeterpuntenHeb niets te melden GA ZO VERDER.
Pluspunten
Snelle levering en leuke aanbiedingen.
Pluspunten
vlotte verwerking van de bestelling
Pluspunten
Goedkoper dan bij apotheek en zeer snelle levering!!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Was goedkoper dan mijn gebruikelijke leverancier.
VerbeterpuntenLay out van de website is echt niet aantrekelijk..... Maar de kwaliteiten van de producten DE MAX!
Pluspunten
10 super snel geleverd
Pluspunten
Heel erg snel bezorgd. Producten goed ingepakt!
Verbeterpunteniets minder prijzig.