Pluspunten
Grote verscheidenheid, scherpe prijzen en snelle levertijd!
Het vervoer kan beter; 1 verpakking was lichtjes beschadigd aan de verpakking en daardoor was er een klein beetje verf aan het gekochte artikel weg. En het artikel in de tweede verpakking is licht beschadigd; wat verbogen.
Pluspunten
Heel snelle servies.Prachtige en goede borstel
Pluspunten
Top klantenservice
VerbeterpuntenStyling en routing van de mobile site
Pluspunten
perfect geregeld snel bezorgd
Pluspunten
Superaanbieding en snel geleverd
Pluspunten
Prima prijs/kwaliteit verhouding, nette, snelle levering.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Mijn pakketje was zoekgeraakt bij de DHL. HBB24 heeft dit uitermate professioneel en snel opgelost. Daarnaast zijn producten scherp geprijsd.
Ik heb het beloofde cadeau - de gratis beauty plaza lipbalm sweet almond - niet gekregen
Pluspunten
Zeer snelle levering
VerbeterpuntenMeer kortingen? Blijven toch wel dure prijzen
Pluspunten
Alles is ok
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Bestelde voor de eerste keer maar kom ZEKER terug, goede service. Goede prijs, netjes verpakt en volgende dag bezorgd. TOP!
?