Pluspunten
Pluspunten
Ik ben vanaf nu vaste klant bij HBB24. Ik ben zo tevreden over de service, levering, en communicatie. Ik zou HBB24 bij iedereen aanraden! Liefs Eva B.
Pluspunten
Makkelijke betaling en zeer snelle verzending!
Pluspunten
Vlug antwoord en vlugge levering
VerbeterpuntenIndien er een bestelling geplaatst word en blijkbaar is de betaling niet doorgegaan dat ze dit laten weten want ik ging ervan uit dat mijn betaling was doorgegaan! Omdat ik mijn bestelling vlug nodig had mailde ik met de vraag of ik het zeker de volgende dag ging hebben, waarop er mij gezegd werd mijn bestelling nog in wacht stond omdat de betaling niet was afgerond! Had ik niet gemaild had in mijn bestelling niet op tijd gehad!
Pluspunten
Voor de eerste keer wat besteld, kan alleen maar zeggen, een hele dikke 10!!! 1e kerstdag wat besteld en woensdag de bestelling binnen. Duidelijkheid wat betreft de afleverdag, als ik weer wat nodig heb zal het dan zeker zonder enige twijfel weer bij jullie bestellen!!!
VerbeterpuntenGeen verbeter punten wat mij betreft!!!
Pluspunten
duidelijke omschrijving van het produkt. Veel goedkoper dan in de winkels voor hetzelfde produkt. Vlugge levering, binnen de 24u.
Pluspunten
De steampod besteld bij jullie, nergens zo goedkoop. Levering was zeer snel ter plaatste. Top
Bezorging een beetje duur.
Pluspunten
Super snelle levering! Houden zo
Pluspunten
Zeer snelle levering en de steam pod werkt heel goed!