Pluspunten
normaal ga ik altijd mijn producten rechtstreeks halen in Sluis. Ik ben daar altijd tevreden geweest van de service. Door omstandigheden geraak ik daar niet en heb ik online besteld
VerbeterpuntenOp jullie side woedt verkondigd : ' besteld voor 17.00 uur, morgen geleverd' Op woensdagmiddag 14/12 heb ik een levering geplaatst, we zijn vandaag zondag 18/12 en ik heb nog steeds niets ontvangen ?????l
Beste klant, hartelijk dank voor uw review. We vinden het bijzonder spijtig dat u ons onvoldoende beoordeelt. U heeft een betaalmethode gekozen welke inhoudt dat u vooraf de betaling dient te voldoen. Aangezien wij deze niet hebben ontvangen, is de bestelling niet verwerkt. We brengen u verder per e-mail op de hoogte.
Pluspunten
Online goed advies gekregen!
Pluspunten
Klantendienst zeer snel aan de lijn gehad en heel vriendelijk, behulpzaam en de levering zoals op het site staat tweede dag thuis !! Echt een aanrader ! Ben tevreden
VerbeterpuntenNiks ......
Pluspunten
zeer snel en correct, heb het laten inpakken dus hopelijk zit de juiste cadeau erin !!
Pluspunten
Kortom, prima service.
Pluspunten
nihil
Verbeterpuntennihil
Pluspunten
Tijdige levering
Pluspunten
super vlug geleverd
Pluspunten
Zeer correcte uitvoering van de bestelling Zeer snelle levering
Pluspunten
snelheid van de levering (top)
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snelle service
Verbeterpuntenbij herbestelling is het niet duidelijk dat het verzendadres terug aangepast is naar facturatieadres
Pluspunten
Ben prima tevreden
Pluspunten
SNELLE EN CORRECTE SERVICE / GOEDE PRODUKTEN
Pluspunten
Snelle en correcte levering. Prettig contact met de klantenservice. Producten goed verpakt. Heel fijn dat ik de bestelling kan afhalen bij een DHL-punt.
VerbeterpuntenNa mijn bestelling ontdekte ik dat dezelfde producten met een hogere korting worden aangeboden onder de knop 'Sale'. Dat had ik graag eerder ontdekt. De klantenservice heeft mij hier overigens goed uitleg over gegeven (het betreft oudere producten) en samen met mij naar een passende oplossing gezocht. Hierover ben ik tevreden.
Pluspunten
snelle afleveren. goed product.
Pluspunten
groot assortiment, prima produkten, goede en snelle levering