Pluspunten
Goede prijs en snelle levering.
VerbeterpuntenLaten weten wanneer het pakket aankomt.
Pluspunten
Je kunt ze vertrouwen!! Had mijn product devolgende dag al in huis en alles zat er ook bij! Ik was zo tevreden !!!
Pluspunten
Tof dat alle merken er in voor komen!
VerbeterpuntenAls er staat gratis bij bestelling krijg je deze niet ..
Pluspunten
Super snelle levering!
Pluspunten
Ruime keuze aan producten
VerbeterpuntenDe hoge verzendkost
Jammer dat "Kevin Murphy" niet in jullie aanbod zit.
Pluspunten
Super snelle levering
Pluspunten
Supersnel en duidelijk
Pluspunten
Communicatie en snelheid levering echt top!
VerbeterpuntenShampoo pompje aan de bus was gebarsten.. moeilijk te gebruiken nu
Beste klant, kunt u alstublieft contact met ons opnemen via [email protected], wij zullen u een nieuw exemplaar opsturen.
Pluspunten
Alles klopt , alleen de prijs 20 % te duur , maar als je besteld krijg je kortings bonnen
Verbeterpuntengoed zo
Pluspunten
Had een bestelling geplaatst en alles was al verwerkt had te laat gezien dat ik iets vergeten bestellen was, dan uiteindelijk gebeld met jullie. Alles super afgehandeld het extra product bij mijn vorige bestelling geplaatst zodat ik geen 2 keer kosten hoefde te betalen, volgende dag al in huis!
VerbeterpuntenJullie doen het SUPER
Beste klant, hartelijk dank voor uw complimenten! Fijn om te horen.
Pluspunten
Goede producten en snelle levering.
Pluspunten
Bestelling was de volgende dag al in huis en werd per mail op de hoogte gehouden van de verwerking van de order en de status van de bezorging. Erg fijn!
Pluspunten
Service heel goed gewoon perfect