Pluspunten
Snel, goedkoopste, goeie informatie
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel en efficiënt
Als je aankondigt dat er en gratis product bij zit, doe het er dan ook bij
Beste klant, hartelijk dank voor uw review. Kunt u alstublieft contact met ons opnemen via [email protected]. Op die manier hebben wij uw gegevens en sturen wij het artikel na.
Pluspunten
Snelle levering, mooie prijzen !
VerbeterpuntenEr zat een deuk in de haarspray die ik bestelde.., vind het daarvoor niet de moeite om te retouren maar wel spijtig
Pluspunten
De allerlaagste prijs die ik kon vinden voor mijn kappers-shampoo. De volgende dag bezorgd. Alles pico bello verzorgd. Ik ben echt superblij dat ik deze website ontdekt heb!
Pluspunten
Leuk, alles de volgende dag geleverd!
Voor 17:00uur bestellen en de volgende dag geleverd was niet waar gekomen via DHL. Ik heb op maandag, 5 dec besteld, vrijdag 9 dec nog niets ontvangen.
Pluspunten
Veel goedkoper dan wanneer je je (Redken) shampoo bij de kapper koopt. Snelle levering. Zeker een aanrader.
Pluspunten
Snelle en makkelijke afhandeling
VerbeterpuntenProducten voordat ze in de doos gaan voor verzenden even afstoffen. ;-)
Pluspunten
Goede producten