Pluspunten
Alles was perfect
VerbeterpuntenAlles was perfect
Pluspunten
Verzorging van het pakket ! Cadeautjes zoals beloofd ! Pakket online te volgen !
VerbeterpuntenGeen levering op zaterdag. (was niet vermeld) Vrijdag besteld en maandag een briefje in de bus dat ik mijn pakket de volgende dag mocht afhalen in het postkantoor, niettegenstaande dat ik de hele dag thuis was. Dit is geen fout van het bedrijf natuurlijk maar wel van de post.
ik had een bestelling geplaatst met betaling via bancontact. De betaling was blijkbaar niet correct verlopen, maar ik ben daar zelf moeten achterkomen, toen na een paar dagen mijn bestelling nog steeds niet verzonden was. Verbeterpunt: dat bij zo'n onregelmatigheid, dit "geflagd" wordt en dat de klant verwittigd wordt. Nadat ik het zelf had vastgesteld, kreeg ik snel en correct advies van de klantendienst.
Pluspunten
Door eigen onhandigheid een foutje gemaakt , email gestuurd en dit werd onmiddellijk aangepast de volgende dag had ik mijn pakket al !
Verbeterpuntengraag zonder, verzendkosten
Pluspunten
Eerste maal besteld via internet, wel al dikwijls ter plaatse geweest in SLuis. Uiterst tevreden
Pluspunten
Snelheid, extra kadootje bij de levering (verwachting overtroffen)
VerbeterpuntenIk vond het vervelend dat ik op mijn facebook pagina gelijk advertenties van jullie aantrof, nota bene met dezelfde producten als die ik net had besteld. Die heb ik dan natuurlijk niet nog een keer nodig. Vind ik onnodige inbreuk en overbodig in kader van klantbelang.
Pluspunten
Klantgericht
Pluspunten
Zondag besteld dinsdag in huis! In de tussen tijd keurig op de hoogte gehouden over de vorderingen van mijn bestelling!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede service en erg nette afhandeling