Pluspunten
ga zo door
Verbeterpuntenkan niets verzinnen/bedenken
Pluspunten
Mijbn eerste keer erg goed bevallen
Pluspunten
goede service en enorm snelle levering
Pluspunten
Goede professionele merken, snelle levertijd
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Extra cadeau bij de bestelling.
VerbeterpuntenGeen
Ik heb helaas de Christmas bodylotion niet ontvangen maar verder ben ik heel positief over de bestelling en over de snelle levertijd!
Pluspunten
Pluspunten
Snelleservice
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Alles op voorraad. Volgende dag in huis.
Pluspunten
Grote keuze
Pluspunten
Goedkope prijs snelle levering!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Just perfect.
Pluspunten
snelle levering goede aanbiedingen
Pluspunten
kreeg bij mijn zeer snel geleverde bestelling ook nog een leuk decembercadeau !! dus al met al een zeer goede kennismaking !
Pluspunten
- duidelijke produktpresentatie en -omschrijving
Verbeterpunten- Ik heb bij het aanmaken van mijn account, twee maal dezelfde gegevens moeten invullen. Misschien deed ik iets verkeerd. - bij betaling is betalen via Belfius met de Belfiuskaartlezer mét USB-kabel niet mogelijk, voor mij is dit een minpunt qua veiligheid. - de leverperiodes voor België zijn iets te ambitieus (zie levertijden op uw website) : op zondag bestellen en dinsdag leveren, lukt niet met bpost, maar ik weet en dat is voor mij geen problem, aangezien het leverpunt een paar huizen verder is.
Pluspunten
Fijn bedrijf, ruim aanbod, correcte service
Pluspunten
Snel