Pluspunten
Alles
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Snelle levering!
Pluspunten
Goede prijs,snel,inorde
Pluspunten
mijn bestelling was rap en ok.
Pluspunten
Ik ben tevreden over mijn bestelling. Het was snel bij mij thuis en het pakket was goed verpakt. Nu moet ik de goederen wel nog testen maar ik heb er het volste vertrouwen in dat ze goed gaan zijn.
VerbeterpuntenHet was mijn eerste bestelling en ik heb voorlopig geen tips.
Pluspunten
Vriendelijke klantendienst, snelle levering
VerbeterpuntenBetaling lukte pas na 3 keer waardoor het pakje wat later was. Na een telefoontje aan de klantendienst was dit echter opgelost
Pluspunten
Nadat ik gebeld had werd de klacht heel voorspoedig opgepakt. Vriendelijke dame aan de telefoon die zei niet te wachten tot het pakje daadwerkelijk retour ontvangen was maar meteen een nieuw pakje diezelfde dag te verzenden.
VerbeterpuntenPakje zou op 2/11 bezorgd worden. 4/11 gebeld waar het bleef. Bleek dat DHL het pakje niet aangeboden had maar geretourneerd had aan de leverancier omdat het te beschadigd was om uit te leveren. Noch DHL noch uw bedrijf heeft mij laten weten (via een kaartje in de bus o.i.d dat het pakje 2/11 of zoveel later alsnog bezorgd zou gaan worden. Ik moest eerst zelf gaan bellen waar het pakje bleef. Dat het later bezorgd zou worden vond ik niet erg maar wel dat mij niets gemeld werd! Toen het pakje 5 11 opnieuw aangeboden werd was ik niet thuis. Er is toen wel een kaartje in de bus gestopt maar daarop was niet aangekruist wanneer DHL opnieuw zou komen. Ik moest toen zelf weer een nieuw dagdeel via de website aan gaan vragen. Slechte acties van DHL!
Pluspunten
super snel aflevering kreeg kadeautjes :-)
Verbeterpunten-
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk , goedkoop en snel!
Pluspunten
Snelle levering eerste keer dat ik hier iets bestelde maar zeker niet laatste keer !
Verbeterpuntenmomenteel geen !
Pluspunten
snelheid, goede prijs kwaliteit verhouding