Verbeterpunten-
Pluspunten
Goed aanbod
VerbeterpuntenMijn pakje is niet aangekomen. Ik had vermeld dat mijn buren het ook eventueel konden aanpakken. Mss zijn ze niet eerlijk geweest, dat kan ook. Maar heb zelf geen communicatie gehad of brief in de bus gehad. Het zal ergens zijn fout gelopen vrees ik.
Pluspunten
Pluspunten
snelle levering degelijk verpakt correcte inhoud
Pluspunten
Perfecte en goede service voor een betaalbare prijs
Pluspunten
Super. Het pakketje was al toegekomen nog voor ik wist dat het verstuurd was ;-)
Pluspunten
snelheid van levering
Pluspunten
Snelle levering en je krijgt meestal een leuk cadeautje bij je bestelling!
VerbeterpuntenSoms is niet alles op voorraad
trage levering
Pluspunten
Alles
Pluspunten
Levering volgens afspraak. Zondagnamiddag besteld en woensdagmorgen geleverd.
Pluspunten
snelle service, mooie website
Pluspunten
Zeer snelle levering en correcte prijzen! Ik ga hier zeker nog bestellen!
Pluspunten
De bussen waren niet goed verpakt zodat de plastic doppen los kwamen van de bussen. Een spuitmond beschadigd
VerbeterpuntenBeter verpakken!
Pluspunten
Eerste kennismaking snelle service