Pluspunten
De actie redken was dit keer heel bijzonder!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
de mail die ik kreeg om een review te plaatsen: ik had niet door van welke online shop dit juist kwam. Tip: zet de link van de webshop + logo in die mail
Er zou een email gestuurd worden zodat het pakje gevolgd kon worden maar geen email ontvangen dus geen idee wanneer het pakje nu uiteindelijk ging aankomen.
Pluspunten
Super snelle levering. Dag er na, op zaterdag producten al in huis.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
duidelijke website, correcte en zeer snelle levering
Pluspunten
Ik ken de winkel en het aanbod in Sluis. Maar we komer er niet zo vaak. Dankzij de online winkel hebben we onze bestelling na 1 dag thuis bezorgd! Een aanrader dus.
Pluspunten
Klantvriendelijk !
Pluspunten
Snelle service, extra pompjes voor de 1 liter flessen.
Pluspunten
Snelle. Service