Ik heb het liefst een afhaalpunt, omdat ik vaak niet thuis ben.
Jammer dat 2 vd 3 flessen open waren bij aankomst
Beste klant, hartelijk dank voor uw review. Wanneer artikelen defect worden geleverd dient u altijd contact met ons op te nemen. Wij kunnen u voorzien van een etiket voor kosteloos retourneren en voorzien u vervolgens van nieuwe exemplaren. Ons e-mailadres: [email protected]
Pluspunten
Bestellen, betalen en de volgende dag ontvangen. Top!
Verbeterpunten-
Pluspunten
vlotte en snelle afhandeling!
Pluspunten
Snel, duidelijk en voordelig
Ik weet niet of het rode of witte vakje aangevinkt moet worden om je antwoord kenbaar te maken. Mijn antwoord bij de vragen: ik beveel dit bedrijf aan ja en ik ben 1e x klant
Pluspunten
Snelen duidelijke website
Pluspunten
Snel en overfaad a keuze superproducten
Verbeterpunten10
De e-mail zou wat zorgvuldiger kunnen. Na een telefoontje is dit prima opgelost.
Pluspunten
Namiddag bestelling geplaatst, dag erna geleverd op de middag :-)
Pluspunten
Alles perfect