Pluspunten
Snel, duidelijk en goed
Pluspunten
Goede comunicatie! Snelle levering. Betrouwbaar.
Pluspunten
Snelle,zorgvuldige levering....
Pluspunten
Zie boven
Pluspunten
Keurige bezorging!
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Produkt dat ik heb gekocht was elders tot twee keer zo duur!
VerbeterpuntenLevertijd (1 dag) niet waargemaakt. Was 2 dagen. Zal wel weer aan DHL hebben gelegen, een bedrijf waar ik slechte ervaringen mee heb: sturen nooit een track&trace mailtje en komen altijd overdag, als ik niet thuis ben. Een nieuwe afspraak maken met DHL is onmogelijk, ze komen gewoon weer de volgende dag op hetzelfde tijdstip. Werk liever met Post.nl, die doen dat wel en komen bovendien altijd tussen 18.00 en 20.00 uur, een tijdstip waarop ik en de meeste mensen thuis zijn.
Beste klant, bedankt voor uw review. We zullen dit zeker melden bij DHL. Uiteraard moeten ook zij de gemaakte afspraken nakomen.
Pluspunten
Snelheid en prijs
VerbeterpuntenVerkeerd product gestuurd. Nemen leken op elkaar maar toch niet wat ik besteld had. Jullie kunnen verbeteren het checken van je pakbon bij het inpakken.
Beste klant, hartelijk dank voor uw review. Wanneer u een foutief product ontvangt, dient u altijd contact met ons op te nemen. Wij voorzien u vervolgens van een verzendetiket om het foutief geleverde product kosteloos te retourneren; wij voorzien u uiteraard van het juiste artikel. Ons e-mailadres: [email protected]
Pluspunten
Snel, duidelijk, laagste prijs, artikelen komen altijd onbeschadigd aan.
VerbeterpuntenMisschien raar, maar ik hoef niet altijd de extraatjes die je erbij krijgt, zoals een douchegel. Die kun je niet 'uit'-vinken in je winkelmandje.
Pluspunten
Ruime keuze, snelle service en levering.
VerbeterpuntenDoor ruime keuze, soms wat onoverzichtelijk.
Pluspunten
Alles was volgens mijn wens ! Was vroeger klant rechtstreeks in winkel , nu eerste maal online en zeer tevreden
Pluspunten
goede prijs en snel verzonden