Pluspunten
Snel, goede prijs, overzichtelijk
VerbeterpuntenHeb ik niet
Beste meneer Dekkers, we vinden het spijtig dat er producten defect bij u zijn aangekomen. We vinden het tevens spijtig dat u geen contact hebt opgenomen met onze klantenservice, op die manier krijgen wij namelijk de kans om dit netjes op te lossen. Kunt u alsnog uitleggen wat er exact aan de hand is met de producten door een e-mail te sturen naar: [email protected]
Pluspunten
Degelijk materiaal
VerbeterpuntenNihil
Pluspunten
Goede produkten voor een goede prijs en snel geleverd.
VerbeterpuntenTot dusver niets op aan te merken.
Pluspunten
Zeer korrekt
Pluspunten
De bestelling werd goed op tijd geleverd en netjes verpakt.
Pluspunten
Er is niks specifieks te benoemen, alles is positief verlopen.
VerbeterpuntenProbeer in de toekomst de uiterste besteltijd te verlengen. Het is nu voor 15u is morgen in huis. Naar bijvoorbeeld voor 20u, de volgende dag in huis.
Beste klant, bedankt voor uw review! Onlangs hebben we de tijd verlengd naar voor 17.00u. besteld, volgende dag in huis. We zien u graag terug op HBB24.com
Pluspunten
Goed en snel geleverd.
Pluspunten
Hele snelle en nette levering
Verbeterpuntenx
Pluspunten
Goed communicatie. Snelle levering. Netjes een pompje bij de flacon
VerbeterpuntenHet was nu een aanbieding waar ik blij mee ben. Maar omdat ik net 60 ct onder de 40 euro zat moest ik wel 5 euro verzendkosten betalen.
Levertijd was erg lang. Donderdagavond besteld en had verwacht dat het zaterdag of tenminste maandag zou aankomen. Komt pas dinsdag
Pluspunten
Snelheid
Pluspunten
Goede website met duidelijke informatie