Pluspunten
Snelle bezorging
Pluspunten
kleine verpakking.
VerbeterpuntenIndicatie van levertijd sturen per mail.
Pluspunten
vlotte en eerlijke werking
Pluspunten
Juiste levering op juiste tijdstip. Super goede promoties.
VerbeterpuntenVoorlopig helemaal niks.
Pluspunten
heel tevreden van levering en de prijs
Pluspunten
Correcte informatie, snelle levering, ... Mijn eerste ervaring bij HBB24.nl was zeer positief en ik zal er zeker opnieuw gebruik van maken.
VerbeterpuntenNiet van toepassing.
Pluspunten
optimaal levertijd en betrouwbaarheid
Pluspunten
Goede aanbieding gevonden op deze site. Vlotte verzending: volgende dag in huis.
Pluspunten
Ga zo door. Nen heel tevreden
VerbeterpuntenBoven de 40euro porto vrij is te hoog.
Pluspunten
- competitieve prijs - snelle levering
Pluspunten
snelle levering en heel schappelijke prijzen
VerbeterpuntenOndanks dat ik vrijwel zeker een bepaalde shampoo had aangeklikt stond er op de mail die ik ter bevestiging kreeg een heel andere shampoo, eentje die ik niet eens bekeken had. Bovendien had ik aangegeven het pakketje op te willen halen bij een afhaalpunt en wat bleek; toch thuisbezorgd..