Pluspunten
zeer tevreden over product en levertijd, super!
Pluspunten
Meteen antwoord op een vraag gekregen en super snelle levering.
Pluspunten
Correcte afhandeling.
Pluspunten
Lage prijs; Snelle levering.
Pluspunten
In mijn kennismaking (1e bestelling) verliep het bestelproces op rolletjes. Makkelijk bestelproces, goede prijs, snelle levering waarbij je over elke (vervogl)stap in het proces geïnformeerd wordt.
VerbeterpuntenTot nu toe geen ervaring met een slechte service.
Pluspunten
Zeer snelle levering, goede communicatie over de levering. Goede prijzen, toch voor de artikelen die ik ken. Duidelijke website!
VerbeterpuntenIk zou het op deze moment niet weten...
Ik ga voortaan weer naar fysieke winkel. Iedere keer weer dat gezeik over hoe ik een internetwinkel beoordeel. (is overigens niet specifiek voor dit bedrijf bedoeld!)
Pluspunten
Keurige en snelle levering. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
VerbeterpuntenGeen. Ga zo door!
Pluspunten
Snelle correcte levering en de prijzen zijn inderdaad veel lager dan bij andere leveranciers
Pluspunten
Snelle levering Alles wordt correct meegedeeld op de site waardoor je exact weet wanneer je pakje aankomt.