Minder duur
Pluspunten
Overzichtelijke site Gemakkelijke link naar betalingen Zeer snelle levering, waarvoor dank.
Pluspunten
Goed geregeld
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
Prima prijzen snelle levering, ga vaker bestellen!
VerbeterpuntenStoffige flessen
Ik heb het pakket niet in ontvangst mogen nemen. Mijn pakket werd maar eenmaal aangeboden.
Pluspunten
Snelle verzending. Korrekte prijs!
VerbeterpuntenMail wanneer zending effectief vertrekt
Besteld op donderdag, weliswaar na 15 u, dan verwacht je verzending op vrijdag en levering op zaterdag. Nog niets ontvangen. Hopelijk morgen dinsdag. (maandag is een feestdag in Belgie) Komen dus de beloofde levering van de dag nadien niet na. Kan dus ook nog niet oordelen op betrouwbaarheid.
Pluspunten
Vrijdag voor 15 uur besteld en maandag ochtend aangekomen in België. Super! Echter met de nummer dat je de opvolging kan doen...liep wat vertraging op.... er stond nog steeds dat het ingepakt was en klaar stond om te verzenden én ineens was het 's morgens al bij mijn thuis.
VerbeterpuntenMss zorgen dat steeds alles voorradig is. Dat zou handig zijn. Mss concurreren met andere online sites, zodat ik mss mijn haarproducten in het vervolg ook bij jullie goedkoper kan kopen (Wella professionals shampoo, conditioner, masker,...), maar deze zijn momenteel een stukje duurder bij jullie.