Pluspunten
Geweldig. Alle producten klopten en was de volgende dag al binnen!
Ik heb de droogshampoo besteld, omdat het geweldig product is. Betaalde 31,05 euro en kreeg twee hele kleine flaconnetjes. Kosten die kleintjes 15 euro P stuk???ik begrijp het niet. Kan geen telefoon nr vinden. Levertijd keurig op tijd.
Beste klant, bedankt voor uw review. U heeft een artikel aangekocht van Alterna welke bekend staan om de kwaliteit, echter daarom ook duurder zijn van prijs. Wanneer u de beschrijving van het product open klikt, ziet u dat de inhoud 35 gram is. Ook bij het plaatsen in de winkelwagen wordt de inhoud vermeld. Ons telefoonnummer staat onder het kopje 'contact' op de website. Bereikbaar van 10.00u. tot 17.00u. U kunt ook altijd contact met ons opnemen via e-mail: [email protected]
Pluspunten
Was de 1e keer dat ik iets besteld heb, snelle afhandeling en compleet geleverd.
Pluspunten
Geen negatieve punten.
VerbeterpuntenWebsite kan veel beter.
Pluspunten
Het product is gewoon top. Het doet wat het moet doen.
Pluspunten
Pluspunten
breed gamma, overzichtelijke presentatie, correcte levering. ik ga nog bestellen bij jullie
Verbeterpuntenbestelling via website is voor verbetering vatbaar, zeker als er verschillende producten besteld worden ga een praten met de post ivm opvolging pakjeslevering via hun tracking systeem
Mailtje sturen bij verzending vh pakket
Pluspunten
- snelle service
Pluspunten
Doet wat ze belooft