Pluspunten
Heel snelle en perfecte levering !
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Een gratis produkt zat er niet bij in de doos, even laten weten, we kregen het enkele dagen later opgestuurd, super!
VerbeterpuntenWaarom geen briefje in de 2e doos: 'Sorry, het produkt was uitverkocht of we waren het vergeten, hierbij ingesloten zit het, veel plezier...' Of zoiets?
VerbeterpuntenN,v,t
Pluspunten
Super goede service ! Ik belde eerst om te informeren doordat ik pech heb gehad met totalbeautyshop die me al een maand lieten wachten op men bestelling en waarvan ik men centen pas begin augustus krijg. Ik ben dus enorm tevreden van jullie vlotte service en ik zal dit zeker doorvertellen !
Pluspunten
goedkoop, makkelijk bestellen en enorm snel. Prima!
Verbeterpuntenniks
Pluspunten
Snelle levering, goed op de hoogte via email.
VerbeterpuntenNiet van toepassing
Pluspunten
Bedankt voor de info. Bedankt ook voor de grote korting.
VerbeterpuntenBij de online shop redken.hbcare.be is het product verkrijgbaar voor 15,95 euro. Jullie geven zogezegd 30 procent korting maar starten wel met een basisprijs van 25,50 euro. Waardoor het product toch nog 17,85euro kost. Wel wat misleidende praktijken.
Beste klant, bedankt voor uw review. De kortingspercentages zijn gebaseerd op de verkoopadviesprijs welke vermeldt staan op onze inkooplijsten die wij ontvangen van leveranciers. Wij zijn daarom juist zeer open in communicatie qua prijzen en laten onze klant weten wat de reguliere verkoopadviesprijs is en vervolgens welke korting wij daarop bieden.
Pluspunten
Snelle levering !
Pluspunten
Duidelijke website
Pluspunten
Super snel geleverd en keurig verpakt
VerbeterpuntenVooral zo doorgaan
Pluspunten
Ben tevreden over producten en leveringstijd. Groeten, Brigitte
Pluspunten
snel en goede informatie via de telefoon. goede prijs in vergelijk andere aanbieders. snelle levering.