Pluspunten
Alle bovengenoemde!
VerbeterpuntenJammer dat ik voor een verschil van € 0,34 verzendkosten moest betalen. De gratis bijgeleverde douchgel was dan wel weer een aardige attentie.
Stiptheid
Pluspunten
Betrouwbaar , vlugge levering en prijs kwaliteit
VerbeterpuntenDoe zo verder
Pluspunten
prima levering en prijs
Pluspunten
alles is super verlopen ,kregen nog als extra doucheshampoo
Pluspunten
Goede communicatie, terwijl er iets misgegaan was met de verzending. Goed en snel opgelost.
Pluspunten
Services
VerbeterpuntenPrijzen van bepaalde artikelen van mustela zijn te duur vind ik. In Frankrijk is het goedkoper
Pluspunten
Het aantal gegeven sterren zegt genoeg !
VerbeterpuntenHet navigeren op de site Het navigeren luistert wel erg nauw.
Pluspunten
Zeer netjes verzorgd, supersnelle levering.
Pluspunten
Website overzichtelijk.
VerbeterpuntenHeb er geen. Is mijn eerste bestelling.
Pluspunten
Mijn eerste bestelling is correct verlopen. Alles stevig verpakt en op tijd
Pluspunten
Snelle levering, goed product.
VerbeterpuntenVoor mijn interesse weinig keuze.
2 flessen shampoo waren open gegaan bij de levering dwz helft van mijn shampoo lag in de doos ! Jullie moeten de flessen extra goed nakijken alvorens ze op te sturen !
Beste klant, gelieve dit aan onze klantenservice door te geven via e-mail: [email protected]. Wij voorzien u dan van een etiket om de defecte artikelen kosteloos te retourneren en sturen vervolgens nieuwe exemplaren naar u op.