Pluspunten
snelle levering ruim aanbod produkten
Ik heb een mooie bestelling gedaan en voor een vervolgbestelling zou u mij toch een kortingscode toe moeten sturen. Dan zal ik als klant zeker weer naar jullie komen. Groetend Mieke van den Dungen
Pluspunten
Snelle levering. Alles is netjes verpakt.
Pluspunten
Goede prijs
VerbeterpuntenGratis levering en snelle levering, neem een voorbeeld aan coolblue
Beste klant, bedankt voor uw feedback. We hopen in de toekomst net zo groot te worden als Coolblue, zodat we gelijke voorwaarden kunnen hanteren!
Pluspunten
Supersnelle levering, top
Pluspunten
Eenvoudig bestellen, goeie producten
Pluspunten
Fijn en duidelijk advies! Snelle levering. Echte aanrader.
Pluspunten
Snel, duidelijk, correct
Verbeterpunten/
Pluspunten
Vroeger aankopen in winkel Sluis. Eerste aankoop via PC , prima verlopen .
Pluspunten
Ruim assortiment met concurrerende prijzen
VerbeterpuntenSoms is de levering super snel (volgende dag) en soms duurt het lang (4/5 werkdagen).
Beste klant, bedankt voor uw review. Dit kan te maken hebben met het weekend. In het weekend verzenden wij geen bestellingen. Wanneer u dan op vrijdag in de avond een bestelling doet, wordt uw bestelling pas maandag verwerkt en dinsdag bezorgd.
Pluspunten
Snelle levering Had bij opmerkingen bijgezet liever geen douchegel (was toen een actie) erbij te krijgen en kreeg in plaats daarvan een tester die aansloot op mijn bestelling, erg fijn!