Pluspunten
Snelle bezorging
Pluspunten
Na een defect ontvangen product een snelle reactie van hbb24. Dezelfde week nog een nieuw product ontvangen.
sneller levering graag
Beste, hartelijk dank voor uw review. Helaas heeft u besteld op een moment dat Bpost aan het staken was. Hierdoor konden wij geen snelle levering garanderen. We hopen dat u begrijpt dat dit buiten onze macht valt. Normaliter worden artikelen altijd spoedig geleverd.
Pluspunten
duidelijke website, prima op tijd geleverd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
S'ochtends om 10u besteld en er achteraan gebeld omdat ik het echt de volgende dag moest hebben. Keurig te woord gestaan dat het goed zou komen en zelfs nog een mail ter bevestiging gehad dat het de deur het was bij hun. De volgende dag was het geleverd!
Pluspunten
Betrouwbare service, snelle levering en zeker een aanrader.
Verbeterpuntengeen opmerkingen
Pluspunten
Moeilijk om na één bestelling een bedrijf te beoordelen, maar wel leuk om een presentje bij mijn bestelling te hebben mogen ontvangen. O.a een reden om terug te keren.
VerbeterpuntenDure producten.
Pluspunten
Goede prijs en snelle nette levering
Pluspunten
Ik ben ontzettend blij met de snelle service en top prijs. De medewerkers zijn altijd vriendelijk en help je graag.
VerbeterpuntenIk heb een paar keer e-mail gestuurd maar toen zij aan het verhuisd waren en die zijn helaas niet beantwoorden, maar meestal antwoorden zij heel snel.