Pluspunten
Snelle levering en een gratis attentie mee sturen
VerbeterpuntenN.V.T
Pluspunten
snel en correct leuke extra's
Pluspunten
Snelle levering. Goede prijs
Pluspunten
VerbeterpuntenHet pompje van mijn shampoofles was stuk. Had geen zin om het juist daarom terug te sturen.
Pluspunten
Goede communicatie en uitgebreid assortiment.
VerbeterpuntenPrijs :-)
Pluspunten
supersnelle levertijd
Pluspunten
Geweldige winkel voor vrouwen, alles is er!
VerbeterpuntenNiks op aan te merken, winkel kom ik graag en nu voor het eerst online besteld!
Pluspunten
Prix interessants par rapport aux commerce, livraison gratuite au delà de 50euros d'achats, livraison très rapide.
VerbeterpuntenProposer un site internet en plusieurs langues ( français, anglais, espagnol par exemple).
Pluspunten
Duidelijke service, goede prijzen en snelle levering
Klantenservice
Beste klant, helaas beoordeelt u ons onvoldoende. Een artikel uit uw bestelling is tijdens het vervoer stuk gegaan, hierdoor is er product uit de fles gelopen. Wij hebben u aangeboden dit artikel kosteloos om te ruilen voor een volledig nieuw exemplaar. Na niet akkoord bevinden hebben wij u een korting aangeboden van 1/3 van het aankoopbedrag van het product. Dit kwam overeen met de hoeveelheid die uit de fles was gelopen. Naar ons idee is uw klacht op die manier netjes afgerond. Het spijt ons dat u daar niet zo over denkt.
Pluspunten
Bedankt voor het cadeautje...Jullie zijn geweldig.
Beste klant, fijn dat u tevreden bent! Dat horen we graag!
Pluspunten
Ik kreeg de producten een dag eerder dan gepland binnen (het duurde nog geen 24 uur). De producten waren bovendien goedkoper dan wat op andere websites wordt aangeboden.