Pluspunten
Zeer snelle levering
VerbeterpuntenMatrix biolage oil kon ik niet vinden in 1000 ml. Fles
Beste klant, bedankt voor uw review. Als u bij een volgende bestelling een artikel niet kan vinden, mag u altijd contact opnemen met de klantenservice via: 0117760100 of via [email protected]. Bij deze de link: https://www.hbb24.nl/merken/matrix/biolage/exquisiteoil.html
Meer bekendheid, website iets meer "open" maken… springt niet uit de hele resem waaruit we kunnen kiezen.
Pluspunten
Snelle levering, makkelijke site, en goedkoop
Pluspunten
Snelle en correcte levering
VerbeterpuntenStafelkorting bij bedragen.
Pluspunten
ik ben tevreden! de spullen zijn snel geleverd
Pluspunten
Zeer duidelijk, snel en accuraat!
Pluspunten
Prima snelle levering!
Pluspunten
Voor het eerst besteld,men stond versteld van de razend snelle levering. Top
Pluspunten
Makkelijk bestellen via website, ZEER snelle levering en nakomen van afspraken/bestellingen.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Overzichtelijke website, snelle levering, goede informatie
VerbeterpuntenPrijzen zijn de laatste tijd wel wat te snel gestegen. In de winkels kan men gebruik maken van de klantenkaart die wordt afgestempeld. Kan via deze weg blijkbaar niet of is in ieder geval niet duidelijk aangegeven.
Pluspunten
Alles!
Pluspunten
Pluspunten
Duidelijke website, snelle zoekmogelijkheid
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
De levering is zoals aangegeven op de site. Voor 15 u besteld en de dag erna in de bus. Vragen worden via site direct beantwoord