Altijd goed en snel geleverd

Altijd goed en snel geleverd. Jammer dat sommige producten vaak niet leverbaar zijn. Dan grijp je mis wanneer je het gelijk nodig hebt.

Slecht

Oogschaduw ( 14,00 euro) wat beschadigd is mag ik retour sturen .. dus wordt opgezadeld met Extra werk ! Een goed bedrijf komt met vergoeding dat betekent dat de kosten terug betaald worden of een nieuwe opsturen ! Je komt je klant tegemoet!

Goed product

gewoon perfeckt

duidelijk en heel overzichtelijk

Geweldig!

Had hier nooit van gehoord. Mooie producten. Lipstick klein en prijzig. Was beschadigd maar binnen twee dagen bedrag retour. TOP!

Leuke prijs en snelle levering

Snelle levering jammer van dhl het is beter om pakketten die met dhl bezorgd worden, naar een afhaalpunt te laten brengen, aan huis bezorgen gaat de laatste tijd niet zo goed en ben daar helaas niet de enigiste. Maar goed jullie zijn goed.

Netjes en confirm bestelling geleverd.

En een extra kadootje, altijd leuk om te krijgen.

Fijne website en snelle levering!

Slecht

Eerste zending retour i,v.m beschadiging, gisteren wel bezorgd maar ik vind mijn bestelling heel slecht verpakt. In alle bussen zitten deukjes

Great experience

My order was delivered at the wrong address by accident, so I contacted the customer service. The help I received there was super friendly and efficient. I had good experiences ordering here in the past and will do so again in the future, many thanks!

Snelle levering van de producten en goed verpakt

ruim assortiment goede prijzen en snelle bezorging

toppie

Super service

Super ervaring, snelle levering en een gratis kadootje, dat vind ik nog het leukst van al!

Snelle levering, juiste producten.

En de extra's die er bij zitten zijn een leuke geste!

Zeer attent en begripvol

We begrepen elkaar eerst niet goed maar is helemaal; goed gekomen. Pakketje snel naar mij toegekomen, Succes verder

Ik heb een goede ervaring. Mijn producten de volgende dag in huis. De klantenservice medewerkster was erg behulpzaam.

zeer fijne online winkel met leuke aanbiedingen

koop heel geregeld mijn producten via deze site snelle levering leuke aanbiedingen en bij bepaald bedrag gratis verzending

Enthousiast

Hele snelle levering en mooie producten ontvangen. Heel erg blij met mijn aankoop!

Snelle service!

Snel en goed product

Prima producten

Snelle en probleemloze levering

Het gewenste artikel was gemakkelijk te vinden en goed beschreven. De levering daarna gebeurde snel en goed en was prima te volgen.

Sneller levering en ik kreeg er een cadeautje bij :)

Superieur

Niet eerder besteld via deze site ,zeer snelle levering ,betaalbare producten !

Een goede prijs kwaliteits verhouding

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis