Besteld, geleverd, helemaal prima

Ik bestelde een shampoo, kreeg er nog een gratis product bij van Beauty Plaza. Geleverd op tijd volgens afspraak, gewoon prima.

Super goed!

Lekker vlot geleverd & nog n leuk cadeau erbij! Supper goed!

vlotte afwerking van de bestelling

Mijn volgende bestelling plaats ik weer bij beauty plaza

Goede producten

niet naar wens

Misleidende reclame, voetpleisters besteld, 5 euro voor 10 ipv 10 Euro Heb deze reeds verschillende keren gekocht in een winkel van Lucovital...die staan dus al maanden aan die prijs.... Ik dacht dat er dus voor 10 dagen in het pak zouden zitten.... Als u ze al die tijd verkocht hebt aan 10 euro zijn heel wat mensen ******en....want de actie komt niet van de winkel maar van Lucovital en loopt al maanden Waarom zou ik mijn beoordeling veranderen als dit mijn ervaring is

goed produkt

Voor mijn natuurlijk krulhaar een fijn produkt,tevens correcte leverimng.

in 1 keer goed

ruime keuze en lekker snel bezorgd

Snel besteld en geleverd

Voor een goede prijs.

Zeer scherpe prijs voor A-merken

Op zoek naar een voorraad A-merken om mee te nemen naar mijn dochter in het buitenland (aldaar niet verkrijgbaar). Verrast door de zeer scherpe prijs! Bovendien een supersnelle levering incl. een cadeautje. Graag tot een volgende keer!

Super haarverzorging!

Ik ben zeer tevreden over de shampoo en conditioner. Mijn haar is sterker en verzorgder.

.,,,,,,,,

Top! Snelle verzending, goede prijs

Erg tevreden met de afhandeling van mijn eerste bestelling. Snelle verzending, gratis cadeau in grootverpakking, gunstige prijs.

Snelle uitstekende service

Wat een keuze op de site. Bestelling wordt netjes ingepakt en snel verwerkt, kortom een 10!

Prima service en snelle levering

Supersnel geleverd

goede web. goede aflevering door B post

goede web. vlotte bestelling goede aflevering door B post. de web. laten zo als hij is

Alles ontvangen en snel

Fijn alles weer te ontvangen

Uitstekend en een goede, vlugge levering

Na mijn keuze wordt een goede levering gegarandeerd

super1

Goed verpakt met een leuk cadeautje erbij!

Mooie aanbieding snelle levering

Mooie aanbieding, snelle levering.

Altijd goed.

Bestellen,leveren en klaar

Snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling

.prima producten voor goede prijs

Mijn favoriete shampoo direct gevonden, na 2 dagen al geleverd met nog gratis product erbij. Super service!

Goede prijs, snel verzonden

Er zat een cadeautje bij, heel attent.

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis