Altijd netjes verpakt. Snelle levering. En altijd een cadeautje bij je bestelling.

Snelle bezorging

Alle producten goed ontvangen.

Goede, snelle levering

2 x Clinique “All about eyes rich” besteld, hier heel voordelig en werd super snel geleverd met nog een fijn extra haarprodukt. Ik ben echt heel tevreden!

Snelle en goede service

Heel erg tevreden en ook nog een extra kadootje er bij

Fijn bedrijf

Mooie aanbiedingen, snelle levering, wordt goed op de hoogte gehouden waar de bestelling zich bevindt

scherpe prijs en conform afspraak geleverd

Bestellen ging eenvoudig. Producten tegen een scherpe prijs, geheel conform verwachting en conform afspraak geleverd. Volgende bestel ik zeker weer hier.

Heel blij met BeautyPlaza al jaren bestel ik me haar artikelen keurig altijd geleverd

Voor de eerste keer helaas een product retour moeten doen. Snelle afhandeling, echter jammer dat je zelf de retourkosten moet betalen. Als de klacht niet (geheel) terecht is kan ik daar mee leven, maar deze keer ligt het niet aan de klant. Dan zou het netjes zijn als je ook de retourkosten vergoed zou krijgen. Desnoods bij de volgende bestelling als korting bij minimale besteding vanaf..... bijvoorbeeld. 't Is maar een idee.......

Duidelijke website en snelle levering❗️

Snelle levering en het is altijd leuk om een verrassing bij je bestelling te krijgen. De producten bevallen erg goed❗️

heel goed

Alles wat ik nodig had besteld en snel geleverd.

Prima geregeld

Direct een antwoordmail na bestelling en betaling. Altijd goed verpakt en meestal de andere dag in huis.

Ruime keuze en heel veel verschillende merken

Prima website om te bestellen!

Overzichtelijk en snelle levering

Prima service en snel geleverd.

Prima service en snel geleverd,plus een paar leuke testertjes erbij.

Prima afhandeling bestelling.

Ik ben een tevreden klant. Wel erg veel verpakking voor de grootte van de bestelling.

Probleempje door DHL , prima opgelost door BeautyPlaza

Snelle en prima oplossing gevonden

Zorgelijk

Over de artikelen van BeautyPlaza heb ik geen klachten, evenmin over de manier waarop de bestelling is geregeld. Mijn klacht betreft de bezorging door DHL, die niet voor het eerst een wanprestatie leverde. Via de track-and-tracecode kon ik het pakket volgen en daardoor zorgde ik ervoor dat ik op het voorspelde bezorgingsmoment thuis was. De bezorger liet – uit luiheid, gemakzucht of anderszins – evenwel doodleuk weten dat ‘we u gemist hebben’ en dat hij (of zij) het pakket de volgende dag bij een serviceloket zou afleveren. Daarom overweeg ik om, zolang u uw producten door DHL laat bezorgen, bij een andere webshop te gaan winkelen.

zeer goed

prima, alles zoals beschreven.

Snelle vlotte levering

Alles keurig geleverd

goede service

altijd goede service

top service ,snelle verzending .

hele fijne ervaringen .

Mijn bestelling is snel geleverd met leuke samples erbij. Ze hanteren goede prijzen! Zou hier zeker weer bestellen.

Toegankelijk en snel

Alles prima