Super snelle levering

snelle levering en je krijgt een cadotje erbij super bij je aankoop super lief

Snelle levering, netjes verpakt en goede producten.

Snel en naar wens

Voldeed aan alle verwachtingen!

snelle levering en goede prijzen

Hier voor de eerste keer besteld en zag dat de prijzen aantrekkelijker waren als bij een apotheek.

Snelle levering & Top producten

Eerste keer besteld bij BeautyPlaza NL en ik ben zeker tevreden. Ik heb alles binnen een week gekregen (nog geneens een week) . Ik ga zeker vaker bestellen. Dankjewel!

Prima produkt

Ik gebruik deze shampoo al jaren en wil niet meer anders. Het versturen via DHL is een ramp, ik heb er een paar dagen voor thuis moeten zitten.

Snelle levering en een perfect product

Eenvoudige bestelling en snelle levering

Ik heb de goederen niet

De goederen zijn niet aangekomen. Vandaag kwam ik terug van vakantie en controleerde of er geen pakket was. Ik heb het ook bij mijn buren nagevraagd.

Goed en snel

Mijn bestelling geplaatst en gelijk geleverd. 4 sterren omdat ik voor een bepaald maar 1 kon bestellen, terwijl ik meerdere wilde hebben. Nu moet ik verzendkosten betalen of aan een bepaald bedrag moet komen. Voor de rest, prima webwinkel.

snel maar niet duurzaam

snel geleverd! Wel zonde dat het in een grote doos met lucht verpakt werd. Had makkelijk in een klein brievenbus-doosje gekund.

Goed en zeer snel

Leuke attentie erbij gekregen

Mijn eerste bestelling bij BEAUTY PLAZA! Ik ben heel tevreden over het aanbod, de snelle levering en ook leuk dat ik een sample cadeau kreeg. Ik ga hier vaker bestellen.

ok

bijzonder snelle afwikkeling van de door mij bestelde CK producten

Aanrader

Perfekt!

uitstekend

Zat nog een leuk kado bij

Gebruiken aap om te inloggen zeer slecht.

Jammer ik vind iets bestellen online te veel tijd verloren.

Ik had men pakketje binnen een dag

Snel correct afgeleverd

Snel en correct

Snelle service heel overzichtelijk met bestellen

Geweldig!

Zinvolle cadeau erbij gekregen, dit gebeurt bijna nooit.

Snel en altijd verrassend!

prima ervaring

Alles netjes geregeld, tijdig verzonden, en nog een leuk cadeautje gekregen ook.

Snelle levering en goede prijs.

Snelle levering en goede prijs.

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis