T goede product in een korte tijd

Ik kreeg de juiste shampoo , binnen een week. Fijn

Duidelijk,snel,lage prijzen en veel keus.

Alles loopt goed af.

Was mijn eerste ervaring om wat bij jullie te bestellen. Ging heel makkelijk en snel geleverd. Leuk cadeautje er bij gekregen altijd leuk.

Betrouwbaar

Snelle en correcte levering, top! Prijzen van de producten zijn ook gunstig.

Maakt het waar, met een kadootje

Maakt het waar, met een kadootje

Fijne producten van kerastase ik ben er heel blij mee me haar is lekker zacht

Super product

Ik ben super tevreden over het product en ik over het cadeautje, ik denk dat ik in de toekomst nog wel iets ga bestellen

Ik ben zeer tevreden

Eenvoudig te bestellen snelle levering prima

Fijne website met mooie merken. Veel keuze e snelle levering.

Goedkoper dan de drogist

Teleurgesteld

Op één van de flesjes zat een bescherming waardoor ze niet kon uitlopen. Het 2 de flesje geen beveiliging. Het 3 de flesje (het geschenk) was helemaal open en dus uitgelopen, heel de doos vol smurrie en de andere flesjes ook. Helemaal niet fijn, Om alles eerst te moeten schoonmaken voor gebruik. En mijn gratis geschenk? Tjah die heb ik dus niet gehad, of toch wel eerst alles te mogen opkuisen voor ik iets kon gebruiken ☹️

Goed, snel en laag in prijs

Keurig verzorgd en netjes en snel geleverd

Alles perfect

Altijd alles in orde.

Prettig

Prima prijs, prima verpakt en heel leuk om een cadeautje te krijgen! Maar verzending duurde erg lang.

Veel keus en vlot geleverd

Had wat ik zocht en vond er ook nog wat producten bij die ik kon gebruiken. Prima prijs en kreeg er nog een tester en shampoo gratis bij. Altijd leuk.

Prima product, snelle levering!

Prima product, snelle levering. Zeer tevreden altijd over Beauty Plaza

Never received the product

My order was never shipped after 2 weeks of waiting. Customer service is available and replies with kindness but it's not really helpful when you just don't get your product shipped

Zeer goede service en vriendelijk tijdens overleg!!!!

Snelle levering en een cadeautje. Top!

goede en snelle levering

goede en snelle levering, zeer tevreden

Erg goed.

Bezorging prima, snel, van goede producten

Goede service, snelle levering en top product!

Het product werd snel verzonden en was dus ook snel op bestemming. Ik werd daarin ook van elke stap op de hoogte gehouden en er zat nog een leuk cadeautje bij!

Top !

Duidelijke site. Snelle levering echt een aanrader. Top !

Niet best

Eerst duurde het 2 weken voor het pakketje er was. En toen het er was klopte het pakketje niet. Erg jammer dit..

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis