Zeer te vreden

Goedkoper snel kadotjes

Uitstekende ervaring opgedaan met dit voor mij toen nog onbekende bedrijf, zeer aanbevelingswaard!

Supplementen die nagenoeg niet meer verkrijgbaar waren bij de fysieke drogisterijen kon ik moeiteloos bestellen bij BeautyPlaza. Pakje werd in de drukke decembermaand nog keurig op tijd bezorgd, waarvoor heel hartelijk dank!

Vlotte bediening en ruime keuze.

Steeds een vlotte levering, ruime keuze en interessante kortingen.

Duidelijke website, goede aanbiedingen, snelle levering en achteraf betalen met Klarna is ook fijn.

Waar voor je geld!

Breed aanbod aan producten en daardoor hier beland. Producten die ik zocht makkelijk via de site gevonden voor een goede prijs. Bestellen verliep soepel. Snel verstuurd en zelfs nog een extra full size shampoo erbij. Helemaal blij!

It’s one time

I liked its very good

Altijd goed

Enorme keus ,goede informatie over de producten Dus fijn winkelen bij Beauty Plaza !

Snelle levering!

Alles in goede orde ontvangen. Zelfs met een kadootje extra!

Snelle reactie op mail

Slechte service

Paid extra for evening delivery. No package nor notification. Rude and impolite customer “service” representative finally reluctantly agreed to refund the extra charge. Buy your beauty products elsewhere.

snelle service

Snelle service, goede producten, leuke kortingen.

Tevreden

Altijd kontent met de ontvangst

Wat ik bestelde was de volgende dag geleverd. top!

De artikelen snel gevonden en geleverd.

we gebruiken het

Good price, quick delivery

I order my Kerastasé products from here, often significantly cheaper. Next day delivery.

Goede snelle service medewerker heeft me heel goed geholpen. Pluim.

Groot assortiment, prima prijzen, goed werkende site, snelle levering!

Vlot besteld en bezorgd

Goede website

Uitstekend!

Vlugge bediening Blij met het cadeautje.

Kerastase beste ooit, snelle verzending.

Supersnelle levering

En tenminste een echte goede aanbieding van topproducten! Ik zou de volgende keer weer hier bestellen.

Super goed

Hele goede ervaring snelle levering en goede producten too

Snel geleverd, inhoud en verpakking in orde

Ik ontving mijn pakket al een paar dagen nadat ik het besteld had. De potten zaten in een stevige verpakking, goed beschermd. Ik kreeg geleverd wat ik had besteld. Fijn, zo'n betrouwbare webshop!

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis