Dit product gebruik ik al jaren! Snelle levering!

Snel bezorgd en goed verpakt.

Snel bezorgd, aantrekkelijk geprijsd.

Product was goed en dit is ook een van de weinige sites waar je ook echt iets heb aan het cadeautje wat je krijgt. Gwn een normaal flesje shampoo ipv eentje die je maar 1x kan gebruiken. Dit zorg er wel voor dat ik vaker zou bestellen

Slechte ervaring

Kapot aangekomen. De fles lekt (en ik moet het terug sturen) iets wat lekt lijkt mij niet handig.

Reeds vele jaren levering van goede producten

Zie hoger

Goed geregeld

Bestelling snel afgehandeld, bericht ontvangen van vertraging maar toch na 1 dag al vervangen

Goede producten vlug geleverd.

Gisteren besteld. De volgende dag thuis gebracht.

Overzichtelijke website en snelle levering

Ik kon de producten die ik nodig had snel vinden. De artikelen waren prettig geprijsd en de levering was vlot. Fijn dat er geen plastic opvulmiddel in de doos zat.

Volkomen tevreden !

Overzichtelijke site, vlot en aangenaam ! Heel snelle levering van de producten.

Het product dat ik bestelde was makkelijk te vinden op de website met een betere prijs dan wat ik gewend was. Snel bezorgd en met een gratis product . Dat product werkt ook prima !!

Snel verzonden en de goede producten ontvangen.Schappelijke prijzen!

Perfecte levering mét geschenkjes!

Groot aanbod van kwaliteitsproducten aan interessante prijzen. Bij elke bestelling krijg je een geschenkje! Vandaag besteld, morgen in huis. Beter kan het niet zijn!

Tevreden

Veel keuze , goede service en levering .

Nog niet ontvangen

Goedemorgen Kan geen beoordeling geven . Heb het pakketje niet ontvangen .Is bij de sorteer afdeling blijven steken zag ik op track & trace Vrg mevr H.Noor

Het artikel had ik snel in huis!

Het artikel was snel leverbaar en niet te duur!

Super snel en goede prijs

Supersnelle levering

Top service, top aanbod, scherpe prijzen, supersnelle levering

Uitstekend!

Makkelijk bestellen, snelle levering

Levering in orde en volgens afspraak.

Zeer tevreden over product en service

Snelle service, zeer veel keuze in het assortiment . Heel tevreden.

Kon niet inloggen.

Uiteindelijk als gast besteld, vergeten wachtwoord kwam maar niet, ook niet in spam. Dus snel bestellen lukt hier niet, vorige keer hetzelfde probleem Beveel aan vanwege leuke merken.

Snel geleverd tegen een zeer schappelijke prijs

Het product was zeer goed gesprijsd, snel geleverd en een gratis tube shampoo erbij gekregen.

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis