Paar dagen later, maar kreeg keurig de bezorging van mijn producten!

Goed en snel

Goed contact via app en klantenservice

Steeds onmiddellijke en verzorgde levering

Interessant aanbod met eerlijke prijzen.

Niets mis met deze onlinewinkel

Goede afhandeling van het product dat gekocht is.

Voor de tweede keer hier iets besteld en ben super tevreden over de levering. Doen er ook ongevraagd leuke mini samples bij :)

Netjes en op tijd geleverd.

Mijn bestelling geplaatst tussen kerst en oud & nieuw, dus ik hield er rekening mee dat het pakketje vertraagd zou zijn. Maar het kwam netjes op tijd binnen. Bedankt!

Duidelijke communicatie en snelle levering

Heel tevreden met producten, de levering en de snelle communicatie via e-mail. Ook de website is goed en duidelijk met leuke aanbiedingen.

Uitstekende service

Beautyplaza had tijdens de feestdagen als enige nog mijn favoriete geschenkset van dior.

Snelle levering en product voldoet aan verwachting

Snelle levering, makkelijk bestellen, goede verpakking

Snelle levering, goede prijs

Prima levering

De inhoud van het pakketje had een brievenbuspakje kunnen zijn in plaats van zo’n immense doos!!

Ik miste iets in mijn bestelling, binnen 10 minuten een reactie via WhatsApp. Inclusief foto van het inpakken dat het idd hun fout was. Meteen verstuurd opnieuw plus cadeautje voor het foutje. Dus ik zeg Chapau!!!!! Top service!!

L'Oreal shampoo

Dankuwel, ik ben tevreden .

Snelle levering, maar niet goed verpakt

Ik had 3 artikelen, waarvan gelukkig 2 dezelfde. De spraydop was kapot gegaan tijdens het vervoer. Dus het verpakken vind ik niet best. Dit is 1x gebeurd, verder altijd netjes en snelle lwvering.

Makkelijk bestellen, snel geleverd

Op een overzichtelijke site zoeken, makkelijk bestellen en snelle levering

Duidelijk en snel verzonden

Website is overzichtelijk met goede beschrijvingen. Verzending is supersnel

Snel

Correct en snel

Snel en goed geleverd

Snelle levering, alles zat erbij inclusief extra cadeautje

Fijn bedrijf

Ben blij jullie gevonden te hebben. Bestelling gedaan en de volgde dag had ik het al in huis. Super. De shampoo is fijn.

Goede site, snelle levering. Kortom tevreden

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis