Fijn

Een heerlijke shampoo voor mijn langer haar en haar met wat krul. Geeft een fris en zacht gevoel na het wassen. Je hebt maar een klein beetje nodig dus doet er lang mee!

Helemaal top

Goede prijzen en netjes verpakt en snel geleverd. Ga zeker weer bestellen bij Beauty Plaza.

Zag toevallig, de reclame op deze shampoo Kerastase, dat gaf voor mij de doorslag dat ik deze kocht

Prima. Komen beloftes na.

Hier kun je van op aan. Komen na wat ze beloven!!

Snelle levering, lagere prijs

Mijn shampoo, die ik bij mijn kapper koop, hier veel voordeliger

Pakket nog niet ontvangen

Pakketje nog steeds niet ontvangen

Snelle levering kreeg zelfs een kadootje handcreme wat ontzettend lekker ruikt en goed is zeer zeker dat ik die ook ga bestellen

Alles netjes en snel geleverd

Tijdige en snelle levering

Tijdige en snelle levering

Snelle levering en erg leuk dat er nog wat extra bijgeleverd wordt

mijn bestelling is nooit aangekomen

Slecht

Ik heb mij pakket niet ontvangen

Producten snel en netjes ontvangen

Ik heb goede ervaringen met beauty plaza. Bestelling wordt snel en netjes bezorgd.

Meer dan een week geleden besteld nog steeds niet in huis

Het pakket zou meer dan een week geleden bezorgd worden en het is er nog steeds niet. Het was een cadeau van mijn dochter voor haar oma om nu met de pakjes avond te geven. Super jammer voor haar om geen cadeau te hebben kunnen geven. Ben dus niet zo tevreden

Professioneel

Alles verloopt vlot conform verwachting

dank, prima service!

Dank, prima service, en keurig op tijd bezorgd!

Snelle correcte levering

De bestelling werd snel geleverd en kreeg complete informatie

Snel gestuurd en scherpe prijs

Super goede aanbiedingen en altijd snel

Al de derde keer dat ik bij beautyplaza bestel omdat ze echt de beste deals hebben en het altijd de dag erna al binnen is. Ze doen er ook altijd een gratis cadeautje bij!!

Al een aantal keren mijn shampoo hier besteld. De ene dag besteld en de volgende dag al in huis. Zal hier blijven bestellen!

Goede prijs snelle levering

Heel goed,snelle levering

Zeer tevreden over de snelle levering en de goede prijs van het product.

Geen omkijken naar.

Zakelijk en efficiënt met als extra een aardigheidje.

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis