De website is overzichtelijk. Het bestelproces ging heel efficiënt en de aflevering snel en goed.

Heerlijke gezicht/schoonheidsbehandeling en hoofdmassage

Het was een ontspannen en fijne gezichtsbehandeling met allerlei crèmes en oliën, met daarna een heel fijne hoofdmassage. Het tintelde helemaal tot in m’n armen & benen! Het wimpers zwart verven heeft bij mij helaas niet veel effect gehad; ik heb van mezelf al donkere wimpertjes en ik zie dus ook eigenlijk geen verschil. Ze worden niet ‘meer volumineus’ door het verven. Toch maar weer gewoon mascara erop of (haha) nepwimpers kopen! Al met al een heerlijke ontspannen behandeling!

Zeer tevreden! Normaal kom ik nr de winkel. Maar ook de bestelling via de site en de verzending is perfect. Bedankt trouwens Vr het kadootje!

Heerlijke Shampoo!!

Geen antwoord

Ennnn Vandaag 2 prod in winkelwagen gedaan maar ik kan t eenvoudigweg niet bestellen!!!

Snelle en goede levering

Het bestellen ging erg makkelijk en het bestelde werd keurig op tijd geleverd en was goed verpakt.

Snel en goed

Erg snel en keurige levering. Ik had verschillende dingen besteld maar t was de volgende dag al keurig netjes verpakt in huis. Zeer tevreden en kom zeker terug als klant.

Goed product

Goede producten doet veel aan uw haar

Snel thuis bezorgd en extra, een leuk cadeautje. De Kerastase homme shampoo zwarte fles is heel zuinig in gebruik en voelt prettig aan. Of het volume gaat geven is het te kort om er iets over te zeggen.

Keurig binnen de afgesproken tijd ontvangen.

Product veel te lang niet op voorraad

Heel lang moeten wachten op bericht dat het product op voorraad was. Krijg een mail dat het weer geleverd het worden, bestel het product krijg ik te horen dat het weer niet geleverd kan worden. Als je op de wachtlijst sta moet je de klanten niet teleurstellen!

Mijn bestelling kreeg ik keurig op tijd

Goede prijs, volgende dag in huis.

Snelle levering zoals toegezegd.

Fijne service

Snelle levering met wat extra’s. Prima product, goede prijs.

Vichy

De vichy dag- nachtcrème zijn snel geleverd maar de mineral micellair water voor de gevoelige huid van 400 ml. was niet op voorraad. Heel jammer want als ik het nu bestel moet ik verzendkosten betalen. En dan wordt de lotion wel erg duur. Misschien een idee wanneer een product niet aanwezig is voor nalevering te zorgen.

Snel geleverd keurig verpakt

Prima product voor zeer lage prijs.

Goede service en snel geleverd.

Top producten

Nog ook gratis beauty cremé gekregen twv 49,5€

Dramatisch

Pakketje niet bezorgd , daar kunnen jullie niks aan doen maar toch slecht!

Top producten en snelle levering

Goede service, mooie prijs, snelle levering.

Gewoon een fijne site waar ik alles vind wat ik nodig heb

Bestelling supersnel geleverd, Netjes, goede producten, na een klein dingetje, contact via WA, direct alles opgelost, en voor ongemak een kadootje. Bedankt hoor!

Binnen twee dagen had ik mijn bestelling.

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis