Aanrader!

Goed product, snelle levering voor een prima prijs!

Goede ervaring.

De prijzen zijn echt voordelig en het assortiment is groot. Ik zocht iets specifieker, maar kom zeker terug.

Nadat ik m’n bestelling gedaan had super snelle levering. Top

Vriendelijk geholpen, was zeer attent

Prima vlotte levering

Vlotte levering.

Op tijd, snel, duidelijk + elke keer en gratis kadootje mee gekregen . Kerastase shampoo, conditioner, voeding crema van mij droge, beschadigd haar wonder gemakt.

In good order

Everything great

Snelle levering, en vooral de prijs in vergelijking met andere aanbieders

Goed geholpenen ben tevreden

Snelle heldere levering, zoals ik hoopte

Zie hierboven

Kan niet anders zeggen dan prima!

Voor het eerst hier besteld, goede ervaring, mijn bestelling klopte en de prijzen zijn goed! Mijn bestelling kwam alleen een stukje later, vrijdag om 10:00 besteld, dus het had op zaterdag moeten komen, maar het kwam op dinsdag. De tekst op de website “op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis” klopt dus niet altijd. En nee, dit lag niet aan DHL, mijn bestelling werd pas op maandagmiddag verwerkt en verstuurd naar DHL. Toen ik maandagochtend de klantenservice mailde om te vragen wat de status was van mijn bestelling, kreeg ik een beetje een gek antwoord van ze terug.

zeer snelle levering

Snelle levering en leuk cadeautje erbij

Goede prijs, snelle levering

Ik ben tevreden over de prijs van de producten, de levering en je krijgt ook nog een verrassing

Zeer goede service!

De pomp van het product werkte niet er werd meteen een nieuwe opgestuurd en een retourlabel om het kapotte product te retourneren. Ben hier zeer tevreden over.

Echt goede kwaliteit

Altijd snel en top kwaliteit!

Ben heel tevreden over afhandeling van bestelling!

De bestellingen bij BeautyPlaza worden steeds snel en correct verwerkt!

Mooi site. Makkelijk je bestelling plaatsen en werd snel bezorgd.

Mooie prijs, snel bezorgd.

Mooie prijs voor mijn product, snel geleverd + kadootje.

Fijne webshop

Altijd snelle levering van mijn bestellingen. Grote keuze. Aangezien ik speciale shampoos bestel kan ik niks met het kadootje dat er steeds bijzit. Ik zou blijer worden van een korting.

Helemaal tevreden .

Super fantastisch ♥️

♥️♥️♥️♥️

Prettig, makkelijk en duidelijk.

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis