Snelle levering en goede aanbiedingen

Ik heb onlangs voor het eerst mijn gezicht producten en shampoo besteld voor een goede prijs. Snel thuis geleverd, compleet en geen gebreken. Duidelijke website. Ook leuk dat er cadeautjes bij zaten. Ga hier zeker vaker bestellen

Tevreden

Goed product en keurige aflevering

Goed product

Top ervaring, alleen de levering van DHL duurde langer en hun informatie was onjuist

De producten en site zijn top. Alleen heb ik 2 dagen gewacht op DHL die steeds niet kwam. Op daarna gekozen dag kwamen ze uiteindelijk.

Altijd in orde en snel geleverd,

Top*****en goede prijzen.

Helemaal top!

Snelle levering, scherpe prijzen en een leuke cadeau. Ik ben er blij mee! Bedankt

Vlot geleverd, prima product en mooi prijsje!

Ik bestel het liefst een paar bussen tegelijk en vooral als er een aanbieding is. Prijs-kwaliteit is prima, echt mijn product!

Het pakketje is niet geleverd door dhl en ik heb gevraagd hoe het allemaal zit, is goed opgepakt en netjes opgelost.

Zoals steeds top!

Zoals steeds toppie!

Besteld en het goede gekregen. Snel

Goede prijs snel geleverd

Snel geleverd met leuke verrassing! Top.

Snel geleverd. Prima site. Verrassing meegeleverd. Een aanrader

BeautyPlaza is een prima webwinkel, alleen de verzending kan beter.

Beautyplaza heeft een goed, uitgebreid assortiment, mooie overzichtelijke site en fijne kortingen. Alleen worden de spullen in een ****** grote doos verzonden. Dat is verspilling van laadruimte en daarmee onnodige belasting van het milieu. Zeker 80 % van de doos is met lucht gevuld, waar een grote hoeveelheid luchtkussentjes (plastic!) in wordt gestopt.

Makkelijke site. Goede prijs kwaliteit

Makkelijke site. Goedkope haarproducten. Snelle levering.

Snel en betrouwbaar !

Snelle levering , scherpe prijzen en erg leuk dat er altijd een kadootje mee komt !

mooi op tijd geleverd

goede prijs en snelle levering

Zeer snelle ontvangst

Zeker aan te raden netjes verpakt nog een cadeautje erbij ontvangen en een snelle ontvangst 1 a 2dagen toppie

Vond bestelling plaatsen niet echt vriendelijk site.

perfect !

stipte levering, goed product

Nauwkeurig

Keurig verpakt, op tijd geleverd en ook nog een presentje

Snelle levering Goed verpakt Goeie produkten

Snelle levering en een mooie korting op mijn shampoo

slecht call centre

ik heb gesproken met een van die vrouwelijke call centre, een paar weken geleden, een stem van een oude vrouw. zuidelijk accent, onaangenaam toont. onvriendelijk vrouw met kortaf en bot antwoord.

Uitstekende service

Na de bestelling te hebben geplaatst werd het de volgende dag bezorgd. Het was keurig verpakt en op tijd bezorgd.

Heel tevreden

Erg tevreden, ook attent dat er een aardigheidje in het pakje zat. Ondanks dat er was aangegeven dat het versturen wat langer kon duren, was het pakje er al in twee dagen. Ben heel tevreden, groet Astrid

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis